|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ειμαι νεο μελος και σας παρουσιαζω το ενυδρειο μου περιμενοντας να ακουσω τα σχολεια σας και ισως καποιες ιδεες ωστε να γινει πιο σωστο. Πληροφορίες Διαστάσεις:2x1,10x0,70 Όγκος:1.500L περιπου Κατηγορία:tanganyika Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη:7 frontosa,2 calvus,2 brihardi,2 julidochromis,3 leleupi,και αλλα 3 ειδη αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως γραφοντε ![]() Διακοσμητικά υλικά:λευκη αμμος και βραχια απο Μαλεσινα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:ντουλαπα Φωτισμός: Διάρκεια φωτισμού:8-10 ωρες Φιλτράρισμα: Θερμοστάτης: Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:καθε 15 Θερμοκρασία: ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: __________________ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 22-11-07 στις 08:24 |
|
||||
|
||||
![]()
απο τη φωτο, είναι πολύ ωραίο! πόσο καιρό "τρέχει";
Κωνσταντίνα Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. Albert Einstein (1879 - 1955) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 22-11-07 στις 08:24 |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΡΑΣΤΙΟ.............
Καλή επιλογη έκανες στην λίμνη ![]() Ολα τα είδη που εχεις ειναι της πέτρας,μπορείς να βάλεις και καμιά 20 ciprichromis για να σου γεμίσουν τα πάνω στρώματα και κάποια για την άμμο. Βάλε και άλλες πέτρες.. |
|
|||
|
|||
![]()
θελω να βαλω κρεμυδες.τι γνωμη εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τί ειναι αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
crinum?
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε πολλη καλο το ενυδρειο σου!!!! σαν μεγεθος ειναι το ονειρο του καθε χομπιστα απο εκει και περα ισως καποιες μικρες αλλαγες στην διακοσμηση θα ολοκληρωνε το ονειρο πολλη καλη προσπαθεια ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλοριζικο και πολυ ομορφο το ενυδρειο σου Θαναση.Αυτα τα λιτρα με τι τα φιλτραρεις?Επισης εχω μια απορια που πολλοι απο δω μεσα θα την εχουν.Πως φτανεις μεχρι τον πατο με τοσο υψος???
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειακι
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση απο ποιό είδος είναι η γέννα που έχεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
το ενυδρειο μου! | fotislab | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 09-09-07 21:35 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου. | Isidoros | Malawi | 48 | 05-02-05 20:51 |