|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα. Μια ερώτηση για το CO2, το ξέρω σας ζάλισα μήν βαράτε!!!!!
Καπου εδώ μέσα διάβασα οτι κάποι χρησημοποιούν μπουκάλες απο ποτοποιία αυτές που έχουν για τις μπύρες και τα αναψυκτικά. Χρισημοποιούν μόνο τις μπουκάλες ή και το περιεχόμενο; Απο την ποτοποιία μου είπαν οτι είναι ανθρακικό δηλαδή είναι CO2; ¶ν είναι έτσι ο ρηθμιστής πίεσης κοινώς τα μανόμετρα αν τα πάρω απο το aquaristic θα τεριάζουν σε αυτήν την μπουκάλ ή όχι. Ευχαριστώ!!!! ------------------------- Κανείς; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Filotas : 19-11-07 στις 18:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το μπουκάλι του 1 ½ λίτρου το χρησιμοποιούμε γιατί έχει μεγάλη αντοχή στη πίεση.
Το περιεχόμενο ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! Με μαγιά και ζάχαρη φτιάχνουμε ένα μίγμα και αυτό κατά τη ζύμωση του παράγει CO2. Κάνε μια αναζήτηση στα DIY CO2 θα βρεις πολλές απαντήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Καμία σχέση με αυτό που ρώτησα Ανδρέα αυτο για το DIY το ξέρω εγώ ρωτώ για τις μπουκάλες που χρεισημοποιούν στα Μπαρ για τις μπύρες και τα αναψυκτικά. Στην ποτοποιΐα μου είπαν οτι έχει "ανθρακικό" υπό πίεση. η ερώτηση είναι αν το "ανθρακικό" είναι CO2 και μπορώ να το χρεισημοποιήσω ή όχι και αν η μπουκάλα αυτή είναι κατάληλη για να την ξαναγεμίσω με CO2
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μπουκάλα από όσο ξέρω είναι κατάλληλη, το περιεχόμενο παίζεται. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες μπουκάλες CO2 που χρησιμοποιούν τα μπαρ, αν είναι κάτι τέτοιο μπορείς να το χρηισμοποιήσεις. Το ανθρακικό σκέτο δε μπορώ να καταλάβω τι είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό λογικά είναι μιλώ για τις μπουκάλες με CO2 που χρησιμοποιούν αλλα μάλλον αυτοί το λενε ανθρακικό. Τα μανόμετρα απο το Aquaristic θα τεριάζουν όμως σε αυτές τις μπουκάλες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι CO2 και τα μανόμετρα πρέπει να ταιριάζουν γιατί οι φιάλες για CO2 έχουν στάνταρ σπείρωμα για να βιδώνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ αν είναι έτσι είναι μια πολύ οικονομική λύση γιατί βρήκα τέτια μπουκάλα (γεμάτη) με 50¤ και έιναι και 6 λίτρα που λογικά θα μου φτάσει για πάνω απο 6 μήνες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για χρόνια θα σου φτάσει.Εμένα η 2κιλη στο 400αρι, με κακή διάχυση κρατάει ένα εξάμηνο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|