|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες καλημέρα.
Έχω διαβάσει σε διάφορα φορουμς ότι πολλοί οι οποίοι έχουν 80άρια ενυδρεία (σαν το δικό μου) μαζί με ένα ζευγάρι Κριμπένσις, βάζουν και ένα μικρό κοπαδάκι Τετρα. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Αν ναι, τί είδους Τετρα μπορώ να βάλω και πόσα;; Επίσης, εκτός απο Τέτρα, υπάρχουν άλλα ψάρια μικρά (κατά προτίμηση μικρό κοπάδι) που μπορώ να βάλω. Φαντάζομαι ότι αν γίνεται αυτό πρέπει να είναι ψάρια που να κινούνται στα άνω στρώματα του ενυδρείου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
![]()
Ο λογος ειναι οτι βλεποντας στα πανω στρωματα του νερου ειρηνικα ψαρακια να περιδιαβαινουν, τα κριμπς το εκλαμβανουν ως "δεν υπαρχει θηρευτης κοντα, αρα δεν υπαρχει κινδυνος", και συμπεριφερονται πολυ πιο ανετα.
Και μικρα barbs οπως τα cherry θα εκαναν (και λογοτεροι κινδυνοι για τα μωρα κριμπς). |
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε, όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά μπορεί να είναι και ευεργετικό.
Αλλά μιλάμε μόνο για cherry ή albino barbs φαντάζομαι και όχι για Tiger. Οπότε πάμε για ένα κοπαδάκι γύρω στα 5-6. Κάποιο άλλο είδος που να κολυμπά στα ανώτερα στρώματα του ενυδρείου και να μπορώ να βάλω;; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω τι ειναι τα αλμπινο και καλυτερα να τα αποφευγεις.
Αν θες τα κριμπς να γεννανε και να κρατησεις μικρα, καλο ειναι τα dither fish οπως λεγονται, να ειναι ηρεμα και να μην πεσουνε να φανε τα μικρα οπως θα γινει με τα περισσοτερα τετρα. |
|
||||
|
||||
![]()
πια ειναι τα ψαρακια αυτα τολι εχεις κανενα λινκ να τα δω
|
|
|||
|
|||
![]()
Dither fish σημαινει.... ψαρια ξεκαρφωματος? (μερσι sir για την ελληνικη αποδοση...)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ και γω με την άποψη σου (τολις) διοτι παλαιοτερα ειχα και γω τετοια ψαρακια στο πρωτο ενυδρειο μου και ειχα και γω μια τετοια απορια ασ πουμε και καποιοσ φιλοσ μου ειπε να βαλω και αλπινο για ποιο καλα και τα αποετεσματα δεν ηταν και τα καλητερα με αποτελεμα να τα δωσω παλι πισω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ πάντως δεν ήθελα να το ρισκάρω και έβαλα κανονικό αρσενικό. Εκτός του ότι δεν νομίζω να υπάρχει στην φύση αλμπίνο Κριμπ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 38 | 09-06-06 08:14 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |
cardinal tetras: φαρμακευτική αγωγή για λαβωμένα πτερύγια | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 07-02-03 17:14 |