|
|
||||
|
||||
![]()
στο ταξιδι μου στο Λετσε γνωρισα τον Φραντσεσκο ο οποιος ειναι βιολογος στο πανεπιστημιο του Λετσε και ενας απο τους οργανωτες της εκθεσης..... Επισης ειναι ο συγγραφεας μαζι με τον Dick Au (ασιατη εκτροφεα δισκων που ζει χρονια στις ΗΠΑ) τον Sun See Seng απο την Σιγκαπουρη , επιστημονα των δισκων (τονν γνωρισα προσωπικα στο Λετσε) του βιβλιου Trophy Discus.....Το βιβλιο αυτο ειναι ενα ευχρηστο και ευαναγνωστο περιληπτικο εγχειριδιο για οποιον επιθυμει να ασχοληθει με τους δισκους και τη σωστη αναπτυξη των ψαριων αυτων.......Εχει πολυ καλες φωτογραφιες και πληροφοριες για τη διατροφη, τη γεννετικη τις ονομασιες καθως και την προετοιμασια ενος δισκου επιδειξης......
Λογω της πολυ καλης σχεσης μου με το συγγραφεα σας ετοιμασα μια εκπληξη...... ΤΟ βιβλιο αυτο μπορει να μας ερθει μετα απο παραγγελια στην Ελλαδα μολις με 20¤ πλεον τα εξοδα αποστολης..... Αν μαζευτουν περισσοτερα απο 25 βιβλια τα εξοδα θα ειναι κοντα στα 1,8 ¤ ανα βιβλιο....... Οσοι ενδιαφερονται ας δηλωσουν συμμετοχη ........ ο συγγραφεας μας εστειλε και καποια δειγματα να δειτε.......
|
||||
|
||||
![]()
Ένα εγώ Νίκο!
|
|||
|
|||
![]()
Δυο για εμενα μονο πειτε μου που να στειλω τα χρηματα .
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπολογισε ενα και για εμενα!
|
||||
|
||||
![]()
+1 και εγω.
|
|||
|
|||
![]()
Θα σας στεναχωρησω αλλά εγω εχω μεγαλο ηθικο προβλημα με τετοιου ειδους βιβλια.
Ενα ψαρι μεσα απο εξελιξη εκατομυριων χρονων καταληγει σε καποια χρωματα στη φυση, και αναλογα με την αλλαγη περιβαλλοντος, τις συνθηκες, οταν απειλει ή απειλειται, οταν αναπαραγεται, οταν μεγαλωνει τα μικρα του, οταν ειναι στρεσσαρισμενο, τα αλλαζει αναλογως την περιπτωση. Ειναι μια "γλωσσα" υπεροχη που αξιζει να την παρατηρουμε. Ο ανθρωπος διαλεξε καποια ψαρια με καποια χαρακτηριστικα "αφυσικα", και με επιλεκτικες αναπαραγωγες καταληξαμε να εχουμε τις εκατονταδες φτιαχτες ποικιλιες χρωματων. Που στην παραπανω "γλωσσα" ειναι μουγκά. Προτιμω να παρατηρω εναν αγριας μορφης δισκο, που αναλογα με τι κανει αλλαζει χρωματα, και να παρατηρω την συμπεριφορα του, και αυτος ειναι κι ο λογος που θαπρεπε να εχουμε ενυδρεια, κι οχι απλως να βλεπω απο μακρια το εντυπωσιακο κοκκινο - μπλε κλπ πραγμα που κολυμπαει. Το ιδιο ισχυει και για τα καθε ειδους χρυσα-μαρμαρινα κλπ σκαλαρια, και τις ατελειωτες ποικιλιες χρυσοψαρων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 09-11-07 στις 00:42 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η Α/Ο ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ? | slk200gr | Δίσκοι | 15 | 14-10-07 11:06 |
ετοιμασιες για δισκους | Mitsos | Δίσκοι | 59 | 08-01-07 13:01 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |
Ενυδρειο για δισκους... | scalare | Δίσκοι | 3 | 10-09-05 15:54 |
προταση για καλο βιβλιο | giamaios | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 9 | 26-10-04 10:38 |