|
|
||||
|
||||
![]()
¶γόρασα χτες απο ενα pet-shοp ένα ξύλο για το ενυδρείο μου! Το ξέπλυνα όπως είχα διαβάσει οτι πρέπει να κάνω πριν το βάλω στο ενυδρείο κ οταν το έβαλα μέσα κ πήγα να στο καθίσω ανάμεσα στα φυτά φλουπ ανέβηκε πάνω! Δεν καθεται στο βυθό με τίποτα, ανεβαίνει κ επιπλέει! Το έβαλα λοιπον στο νιπτήρα με νερό μήπως χρειάζεται να βραχεί κ βαρύνει για να κάτσει! Το πρωι σήμερα που το κοίταξα ακόμα επιπλέει! Τι να κάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Ελβιρα
Θα σε συμβούλευα πριν κάνεις κάτι άλλο να βράσεις για 20 λεπτά το ξύλο σου και στην συνέχεια να το δέσεις με κάτι βαρύ ώστε να βυθιστεί στο νερό, σε μια δυο μέρες θα πάρει την απαιτούμενη ποσότητα υγρασίας και θα μείνει στον βυθό |
|
||||
|
||||
![]()
Να το βράσω για να αποστειρωθεί ή τραβάει με αυτό το τρόπο περισσότερη υγρασία? Το έχω ήδη απο χτες το απογευμα στο νιπτήρα με νερο κ εχω βαλει κ βαριδιο απο πανω για να μην επιπλέει! Φταίει η ποιότητα του ξύλου που επιπλέει η αυτή ειναι πάντα η διαδικασια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτο παλι στο ενυδρειο,βαλε μια πετρα επανω του και σε μερικες ημερες
θα καθεται στον βυθο χωρις την βοηθεια της πετρας.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω τοσο βαρια πετρα που να μπορει να το κρατησει κατω! Θα το αφησω στο νιπτηρα! Η ποιοτητα του ξυλου φταιει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλτο σε έναν καθαρό κουβά ή λεκάνη γεμάτο με νερό και άφησε το εκεί για 1-2 βδομάδες.
Που θα πάει....θα βουλιάξει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα ξυλα χρειαζονται λιγες μερες για να βαρυνουν και να βυθιζονται. σε καποια περνει περισσοτερο...υπομονη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι απαντήσεις περί φυτών μεταφέρθηκαν εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20743 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |
Ξυλο??? | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 25-04-07 12:55 |
malawi ξυλο...!!! | nigesi | Malawi | 4 | 13-04-07 21:53 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο (DIY) - Probably SOS!!! | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-09-06 19:42 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |