|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παθεις οταν βαζεις χερια μεσα στο νερο (ειδικα αν εχεις καποια πληγη) :
http://www.ktimel.gr/shop/cart.php?t...ategory_id=260 Χειροτερα απο τα tunze αποκλειεται να ειναι ![]() ...σιγουρα ομως ειναι παρα πολυ φθηνοτερα (αναλογια τιμης 1:10) http://www.aquaristic.net/shop.php/s...isttype/search Δεν τα εχω παρει ακομα ...συντομα και αυτα θα μπουν στο κελαρι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που πας και τα βρισκεις βρε παιδι μου...
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ψαρι που δαγκωνει ...
![]() ![]() Στο θαλασσινο ενυδρειο υπαρχουν κοραλια που μπορει να ειναι τοξικα για καποιους ανθρωπους ...ειναι καλο να φοραμε γαντια ειδικα με ανοικτες πληγες ή σκασιματα στα χερια (τωρα το χειμωνα ''σκανε'' τα χερια μου πολυ ![]() Τα γαντια της tunze ειναι απλως απαραδεκτα ...σκιζονται πριν ακομα τα βαλεις. Ενω αυτα που προτεινω μαλλον εχουν δοκιμαστει σε επικινδυνες αποστολες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπότε πρέπει να προσέχω από εδώ και στο εξής... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ανοιγει..........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προμηθευτικα ενα κουτι απο φιλο κτηνιατρο ...5 ευρω τα πενηντα γαντια (μην σου πω τα 100 , δεν θυμαμαι).Ρωτα σε καποιον κτηνιατρο για να σε προμηθευσει
Ιδια με αυτα της tunze ειναι ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρευτειτε οτι τα ιατρικα γαντια δεν εχουν καμμια αποστειρωτικη επικαλυψη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαντια για ενυδρειο? | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 11-04-06 08:44 |