|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ήταν δύσκολο να καταλάβει κάποιος απο το προϊγούμενο θέμα μου με τίτλο "Επιτελους",
ενημερώνω οτι έως αυτή τη στιγμή έχει κανονιστεί συνάντηση την Κυριακή 21/10/2007 και ώρα 17:30 στην Μαρίνα(Πάτρα). είδη έιμαστε 6-7 άτομα, θα χαρώ να μαζευτούμε περισσότεροι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανοίγω νέο θέμα.
Τι λέτε να βρεθούμε αυτήν ή τη επόμενη Κυριακή ? Να μας κεράσει και ο χαζομπαμπάς Anasios με τα δισκάκια του χα,χα,χα. Γράψτε πότε είσαστε διαθέσιμοι να κατασταλάξουμε κάπου. ¶ντεεεε ΚΟΠΡΟΙΙΙΙ !!! Ημερομηνίες 9 ή 16 Δεκεμβρίου στον Λάγιο στην μαρίνα και κατά τις 5 το απόγευμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι μεσα.Δεν εχω προβλημα στις ημερομηνιες.Οποτε θελει ο λαος.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γαμωτο...μακαρι να μπορουσα αλλα Σαβ/κα δουλευω!!Εκτος αν αντι να πατε στο Λαγιο,ερθετε στο Θεατρακι που ειναι διπλα και σας σερβιρω εγω!
Γιαννης==ο πιο γρηγορος σερβιτορος στην Πατρα(κυριως σε φιλους)!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν υπαρχει δυσκολια να βρουμε τραπεζι εκεινη την ωρα, κανενα προβλημα να ερθουμε εκει....
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το τραπεζι που λετε μην ανχωνεστε καθολου!Το κανονιζω εγω αυτο!Ο halvas69 εχει το κινητο μου και το κανονιζουμε!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά στην Πάτρα | gewre | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 29-01-07 23:52 |