|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα ενα κλοουν μεσα στο νεο ενυδρειο στο οποιο ο βραχος εχει αρχισει να "ζωντανευει" με τα διαφορα που εχει πανω και με την βοηθεια απο ενα reef booster σε αμπουλα οπου χορηγω λιγο λιγο με μια συριγγα ....
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη φιλε μου
![]() Μερικες παρατηρησεις : 1) Ο βραχος να φυγει απο το τζαμι ...μην τον εχεις ετσι κολλημενο (για λογους κυκλοφοριας αλλα και για το κολυμπι των ψαριων) 2) Reef booster γιατι ? Καποιος θα στο πουλησε προφανως ... 3) Ωραιος ο clarki αλλα πιο επιθετικος απο αλλους μικροσωμους clown (percula,occelaris).Κανε προσεκτικη επιλογη στα επομενα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε αν θες τι κανει το reef booster.
http://www.prodibio.fr/anglais/reefbooster.htm
|
|||
|
|||
![]()
Όντως ο clarki είναι πολύ ωραίος.
Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ παιδια δεν ειναι τελειος ο κλοουν...?γιατι το λετε κλαρκι....??? ειναι πολυ ζωηρος και με αρεσουν πολυ τα χρωματα του.....τι επιλογες εχω για συνδυασμους με αυτο το ειδος??
|
||||
|
||||
![]()
Οταν δεν τον βλεπεις παιρνει το κλαρκ και μεταφερει βραχους, κατα προτιμηση ζωντανους...
Amphiprion clarkii google it... |
|
||||
|
||||
![]()
Οι επιλογες σου δεν εξαρτώνται τοσο απο τον clarkii ...αυτο κανονιζεται με λιγη προσοχη ...
Το ενυδρειο ειναι 120 λιτρα οποτε πρεπει να στοκαρεις προσεκτικα αφου δεν εχεις περιθωρια για 10 ψαρια. Θα μεινεις σιγουρα σε fish only ? Ριξε μια ματια εδω http://www.liveaquaria.com/product/categ.cfm?pCatId=15 Να κοιτας ψαρια των 30 gallons , οχι παραπανω ... δες τι σου αρεσει και το συζηταμε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το fish only τωρα , λιγο καιρο πριν το τελος του | Tricky | Fish Only | 8 | 17-05-09 15:01 |
Το καινουργιο καμαρι μου... | vasilakis | Δίσκοι | 4 | 13-08-07 11:37 |
τι γίνεται με το Fish Index του GAB? | Strahos | Greek Aquarist's Boards | 1 | 03-02-06 19:15 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |
σκουληκια στο ζωντανο βραχο | Theo | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 14 | 01-02-05 13:28 |