|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσε κανεις να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες για τον κυριο?
http://www.planetcatfish.com/catelog...species_id=983 κυριως σε οτι εχει να κανει με τις διατροφικες αναγκες και τα ειδη των ψαριων με τα οποια μπορει να συμβιωσει.
Στελιος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 24-10-07 στις 10:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι limnivore ο συγκεκριμμένος pleco που σημαίνει πως ψάχνει μέσα στην άμμο για τροφή...Επίσης τρέφεται με άλγη και τους μικροοργανισμούς,οστρακοειδή,καρκινοειδή,σκουλήκια που περιέχει στη φύση...Στο ενυδρείο θέλει συχνό τάισμα με λαχανικά και φρούτα και 1-2 φορές την εβδομάδα κατεψυγμένα bloodworms ή και κομμάτι από βρασμένη γαρίδα...Μπορείς να τον ταίζεις και ταμπλέτες για αλγοφάγα γατόψαρα(προσωπικά προτιμώ τις Hikari Algae wafers ή Tetra plecomin καθώς είναι καλής ποιότητας και με σχετικά καλή σύσταση...) σχετικά συχνά χωρίς πρόβλημμα...Φυσικά όμως το καλύτερο είναι μια 100% φυσική διατροφή
![]() Τώρα σχετικά με τη συμβατότητα,με το είδος τους δεν εμφανίζουν ιδιαίτερη επιθετικότητα και φυσικά ούτε και προς άλλα ψάρια...Αυτό που παίζει ρόλο κυρίως ως προς την συμβατότητά τους είναι τα υπόλοιπα ψάρια να θέλουν τις ίδιες συνθήκες με αυτούς τους pleco και επίσης να μην είναι επιθετικά...Αν μάλιστα τους αρέσει και η ροή,είναι οι ιδανικοί συγκάτοικοι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μοιαζει λιγο με το δικο μου ε..?? θα ταιριαζαν στο ιδιο ενυδρειο..??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελπιζω να μην απαιτει αμμο και μονο αμμο,γιατι εχω ψιλο χαλικι Θα μπορουσες να μου πεις και ειδη λαχανικων και φρουτων(π.χ. αγγουρι,βρασμενο σπανακι?) Οι συνθηκες του ενυδρειου μου: ph:6.5-7 Gh ~9 Kh~4 θερμοκρασια:25-26 Οσο για τη ροη,δυστυχως, δεν νομιζω να ειναι μεγαλη,ονομαστικη κυκλοφορια του φιλτρου 620llt/h
|
||||
|
||||
![]()
mikele,
Καλύτερα θα ήταν να έβαζες άλλον έναν ίδιο με τον δικό σου ![]() Στον συγκεκριμμένο pleco αρέσει πολύ να χώνεται στην άμμο και να ψάχνει μέσα της...Δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα από θέμα τραυματισμού σε ψιλό χαλίκι αλλά δεν είναι ότι καλύτερο... Από θέμα συνθηκών είσαι μια χαρά...Τι άλλα ψάρια έχεις μέσα;Ίσως θα μπορούσες να αυξήσεις και την ροή αν την αντέχουν και τα υπόλοιπα ψάρια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Kostas G
Από θέμα συνθηκών είσαι μια χαρά...Τι άλλα ψάρια έχεις μέσα;Ίσως θα μπορούσες να αυξήσεις και την ροή αν την αντέχουν και τα υπόλοιπα ψάρια... ![]() Το ελπιζω... 2 ramirezi(1m+1f) 8 cardinal 3 corydoras sterbai 2 γαριδες Ο μονος τροπος που βλεπω να μπορω να αυξησω τη ροη εινα να καθαρισω επιτελους τους σωληνες απο το φιλτρο ![]()
Στελιος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη s-vitzi : 03-10-07 στις 12:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα αυτά τα ψάρια αν αυξήσεις τοπικά την ροή σε κάποιο μέρους του ενυδρείου με μια υδραντλεία
![]() Τι μέγεθος έχει το ενυδρείο σου;Για να έβαζες ένα ζευγάρι π.χ.... ![]() Υ.Γ.:¶μα βρεις,πάρε ακόμα 1 τουλάχιστον C. sterbai,3 είναι πολύ λίγα για να αισθάνονται άνετα...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dekeyseria brachyura R.I.P | abrous | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-12-06 10:10 |