|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!
το 60 litro ενυδρειο μου ειναι διπλης όψης δλδ ειναι ετσι τοποθετημενο ωστε να βλεπεις και απ τις 2 πλευρες του ! ![]() το γεγονος αυτο με δυσκολευει λιγο στη διακοσμηση... πως μου προτεινετε να τοποθετησω τα φυτα μου? ολα στο κεντρο ίσως ? α! τα ψαρακια θα ειναι γκαπακια πλατακια και καρδιναλακια ! ![]() ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να σχηματίσεις ένα θάμνο από φυτά μαζί με ένα ξύλο στο κέντρο του ενυδρείου και γύρω του να υπάρχει χώρος να κολυμπούν τα ψάρια.
Θα σου πρότεινα να βάλεις τέτρα και καρδινάλιους.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια η ιδεα για τον θαμνο!
![]() νομιζα οτι καρδιναλακια ταιριαζουν ενω νεον οχι... (καρδιναλιοι δεν ειναι οι τανιχθυς?) τι μπορω να βαλω σε μικρο κοπαδακι εκτος απ αυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Χαζεψε τους διαγωνισμούς και όλο θα βρείς καμια καλή ιδέα.
Πχ 65 λίτρα : http://showcase.aquatic-gardeners.or...=0&vol=0&id=20
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Nightfall;196268]Χαζεψε τους διαγωνισμούς και όλο θα βρείς καμια καλή ιδέα.
το ρήμα "χαζεψε" ηταν νομιζω το καταλληλοτερο.... ![]() ![]() τελεια ολα...δεν εχω λογια....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|