|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω τον Γιωργο για το αρθρο του στο ΠΣΦΕ που με βοηθησε αρκετα.Τελος ενα ευχαριστω σε καθε χομπιστα που εχει κανει αναλυτικη περιγραφη αναπαραγωγων.Το ζευγαρι ειναι πρωταρι.Η θυληκια ειναι 2ετων και ο αρσενικος το πολυ 10-11μηνων.Παρολα αυτα υπερπροστατευτικα και τα 2 και ο αρσενικος τρωει τα λευκα αυγα.Γεννησαν πανω σε ενα μαγκροβιο!
Να βαλω πορτατιφ το βραδυ να φωτιζει τα αυγα καθως οι εχθροι μεσα ουκ ολιγοι
|
||||
|
||||
![]()
Το να βάλεις ένα απαλό φως για το βράδυ θα βοηθήσει αρκετά αλλά με τους άλλους εχθρούς όταν κουραστεί το ζευγάρι δεν ξέρω αν θα είναι εύκολα τα πράγματα!
|
||||
|
||||
![]()
Παντως πλεον τα αλλα ψαρια φοβουνται να πλησιασουν εκει κοντα με εξαιρεση ενα γκουραμι που δεν ενοχλει
|
||||
|
||||
![]()
Και όλα αυτά γίνονται τώρα την ημέρα!! Το βραδάκι!?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε....το βραδακι...Δεν ξερω!Ακουω προτασεις.Μηπως overfeeding απο την αλλη μερια του τανκ να μπουχτισουν τα αλλα ψαρια?Επισης ετσι οως ειναι το ενυδρειο η μερια του ζευγαριου ειναι σκοτεινη ενω η αλλη παιρνει φως απο κουζινα και συγκεντρωνονται εκει τα ψαρια
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα πρότεινα με τίποτα overfeeding διότι έτσι κινδυνεύεις να ανεβάσεις αμμωνία κλπ κλπ!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ................. | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 13-07-04 11:24 |