|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις: 52*27*38
Όγκος: 40 λιτρα Κατηγορία: Tanganyika biotope Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη: 5 - 6 Neolamprologus multifasciatus Διακοσμητικά υλικά: ¶δεια σαλιγκάρια ( σύντομα θα προστεθούν και άλλα ) , πέτρες ( κολλημένες για αποφυγή πτώσεων ) , άμμος θαλάσσης (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 15 w Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: eheim 2208 Θερμοστάτης: 75 w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): 17 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):13 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30% / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες: Ευχαριστώ θερμά τον Μιχάλη ( mikenuke )για τα ψάρια και επίσης τον Χρήστο ( Z_X ) για συμβουλές και προτάσεις Φωτογραφία: οι πρώτες και πρόχειρες.Απο Δευτέρα πιο πολλές. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 22-07-07 στις 13:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει....
![]() ![]() Ωραιο ειναι, και μολις αρχισουν οι ανασκαφες θα γινει απολαυση! ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
τι άραγε τι άραγε?????εσύ φταις όχι εγώ
![]() ![]() Ευχαριστώ και πάλι για όλα. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! ΤΕΛΕΙΟ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιώργαρε.......
Κάποτε σου είχα πεί..... "Φίλε μου...Δεν θα μείνεις μόνο στο ένα...!!!" Είδες????? Και πάλι μπράβο.. |
|
||||
|
||||
![]()
για εσας που σας αρεσουν τα συγκεκριμενα ψαρια νομιζω οτι ειναι πολυ πολυ καλη δουλεια....!!!
![]() ![]() μπραβο γιωργο,και μαλιστα διπλο,αφου αρκετους μηνες πριν...αφουγκραστηκες τον παλμο που σου ειχα μεταδωσει..... καλη συνεχεια ακανο-φιλε μου..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Andros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 15-04-07 20:52 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Access | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 31-08-06 00:02 |