|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολο το gab...Μου εφεραν ενα φυτο απο μια λιμνη κατω απο το χωριο μου.....Θελω να ρωτισω μπορω να το βαλω στο ενυδριο μου η αν το βαλω θα υπαρξει κανενα προβλημα(πχ.μολυνση του ενυδριου)....Οποιος γνωριζει τον παρακαλω πολυ ας απαντησει.....
Ευχαριστω πολυ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θεωρητικά μπορεί να γίνει αλλά πρέπει να έχεις αρκετή εμπειρία για να το κάνεις ... υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να μπουν στο ενυδρείο σου μαζί με το φυτό ... που θα μπορούσαν να είναι πολύ επικίνδυνα ... μετά θα πρέπει να ξέρεις και τις απαιτήσεις του φυτού .. αν έχει τροπικό ας πούμε και έχει 28 βαθμούς ... και αυτό είναι από μία ορεινή λίμνη ή κοντά σε εκβολές ποταμού που το νερό είναι στους 12-15 βαθμούς ??? εσύ τι λες θα αντέξει ? ας μην μιλήσουμε για PH και άλλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Lsourtzo εχεις δικιο...οποτε δεν το βαζω θα το αφησω εκτος ενυδριου......σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν έχεις γλαστρολίμνη (
![]() Εγώ τα φυτά που πήρα από Κερκίνη τα έχω στην γλαστρολίμνη μου όπου δεν έχω ψάρια. Από τότε που τα έβγαλα (τα ψάρια ) και την παραμέλησα, το νερό έγινε καταπράσινο. Μετά από μια εβδομάδα με τα φυτά της λίμνης, έγινε "κρύσταλο". ¶σε που είναι πανέμορφα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα τωρα το φυτο το πεταξα....Αλλα καλη η ιδεα σου για γλαστρολιμνη......Οταν κατεβω στο χωριο θα μαζεψω διαφορα φυτα απο την λιμνη να τα βαλω και εγω καπου ξεχωριστα.....
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16177
Τώρα βέβαια είναι πολύ ομορφότερη. Καμαρώνω σαν γαλοπούλα για την γλάστρα μου! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μηπως γνωριζει κανεις? | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-04-08 12:43 |
eheim 2213.επισκευη.γνωριζει κανεις? | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-05-07 21:59 |
5 ερωτησεις κι οποιος αντεξει... | Anonymous | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-02-04 22:49 |
γνωριζει κανενας τι ειναι το ls | nhreas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-06-03 23:36 |