|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθές είχα μια από τις πιό όμορφες μέρες της ζωής μου!!!!
![]() ![]() Πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!! Πολύ όμορφη εκδρομή, πολύ όμορφη παρέα!!!!!! ![]() ![]() Και ακόμα ομορφότερη η υπόσχεση για να ξανασυναντηθούμε εδώ στην πόλη μου!!!! ![]() Λυπήθηκα πολύ που δεν ήρθαν κι άλλοι ![]() Την άλλη φορά όμως;;; ![]() ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ!!!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Tην επόμενη φορά θα προσπαθήσω lucy και εγώ.
![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Strahos δεν νομίζω να είπαν κάποια ημερομηνία,γενικά ππέπει να το είπε η lucy.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη και απο μενα που δε μπορεσα να ερθω...
![]() ![]() ![]() ![]() η σκεψη μου ομως ηταν ολη μερα μαζι σας... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε φωτορεπορτάζ........
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη άσε τις κακίες!!!
![]() ![]() Ηλία να σε περιμένω δηλαδή; Χαρά που θα πάρει ο Κων/νος!!!! Γωγώ παρόλο που δεν σε γνώρισα από κοντά, η απουσία σου μου ήταν αισθητή. ![]() ![]() Accnt πάρε μια πρώτη γεύση: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17820 Έπεται ζουμερή συνέχεια.....
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|