|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
(Καποιος θα χαρει, ε fillipan?) Οταν δεν τα προσεχεις (νοσοκομειο, υστερα δουλεια πολλη), σε εκπλησσουν.....
περισσοτερα εδω: http://www.tolibra.com/fish/Paratilapia.htm ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 26-05-07 στις 11:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Τόλη!!!! Φτου Φτου μην τα ματιάσω!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
OMG!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΛΗΗ ΕΧΕΙΣ SMALL SPOTS polleni και δεν εχω δει αλλες φωτος σου!!!!!!!!1
ευγε να σου ζησουν! οσα ευγε και να πω δε φτανουν! εισαι θεος-αρχοντας ολα :Ρ πω πω χαρηκα ^^ |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτες ειναι αναπαραγωγες....
RESPECT... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωπω...απιστευτο...!!!! να σου ζήσουν όλα...φτου φτου...
δεν εχω λογια.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε αναπαραγωγή ειδών υπο εξαφάνιση, όπως αυτή των συγκεκριμένων υπέροχων ψαριών, πιστεύω οτι δίνει νόημα στο χόμπυ μας και απάντηση στο ερώτημα γιατί να κρατάμε ψάρια στην αιχμαλωσία.
Τόλη φυσικά και χάρηκα όπως είμαι σίγουρος ότι χαίρονται όλοι όσοι ασχολούνται με τα ψάρια της Μαδαγασκάρης, γιατί άν δεν ήσουν εσύ και μερικοί άλλοι (ξέρεις ποιούς εννοώ) θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα για το χόμπυ στην Ελλάδα. Υ.Γ. Δεν πάς κανένα δήμηνο ταξίδι μπάς και δούμε και γέννα Paretroplus
|
|||
|
|||
![]()
τι 8α τα κανεις?
ειναι πραγματικα παρα πολλα , και να πε8ανουν μερικα,τα υπολοιπα? |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο σπάνια ψάρια προσπαθείς να μην σου πεθάνουν φίλε alexinio!
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια!
πρεπει να ειναι περιπου 250-270. η μεθοδος που χρησιμοποιω φαινεται στη φωτο για το μετρημα, και αποδιδει καλυτερα αν ξερεις την φωτογραφια, να ξεχωριζεις καλα δηλαδη ισκιους, σαλιγκρακια και κηλιδες. 100 ασπρα 100 κοκκινα 70 πρασινα
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι πολλα παραπανω απο οσα φαινονται στις φωτος - μονο τις 3 τελευταιες μερες κατεβασα ακομη καμμια εκατοστη στο σαμπ (δεν ξερω αν πρεπει να πω ευτυχως η δυστυχως μιας και φαινονται να μεγαλωνουν καθε μερα με τις κοιλιες γεματες και χωρις απωλειες)
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι ενα βιντεακι εδω http://www.tolibra.com/fish/images/p...a/pollenii.WMV
|
|
|||
|
|||
![]()
συγχαρητηρια τολη.μολις προχθες αγορασα paratilapia κοντα στα 4cm.μου ειπε ο χαριλαος να μιλησω μαζι σου για ποιο σπανια ειδη που αναζητω.εχω 800lt με μεγαλα ψαρια και μικρα επισης.ασχωλουμαι κοντα στα 15χρονια,απο τα 10 πανω κατω.εχω φτασει να εχω στο ιδιο ενυδρειο αφρικανες και αμερικανες.και παλι μπραβο σου για αυτο που πετυχες.περιμενω απαντηση σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες μικρα μεγαλα, αφρικανες και αμερικανες, μπορεις να γινεις λιγο αναλυτικοτερος?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ποια παρατιλαπια πηρες και απο που? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lobelia cardinalis 'small fern' | soza | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 09-02-06 15:42 |
Small Aquarium Chiller | laskarino | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-05-05 22:10 |
Oscar big and small.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 03-11-04 11:34 |
Green spots στα φύλλα των Ανούμπιας | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-05-04 02:07 |