|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα τα ξημερώματα παρατήρησα τον 1 από τους 4 ramirez που έχω να βρίσκεται χαμηλά στο βυθό και να έχει μια μικρή κλίση του κεφαλιού ψηλά.
Υπέθεσα κοιμάται... Το πρωί τον βρήκα ψηλά στην επιφάνεια του ενυδρείου και η συμπεριφορά του ήταν ψαριού που έψαχνε να ανασάνει από την επιφάνεια (λόγο έλλειψης οξυγόνου). Τώρα τι κάνω. Όλα τα άλλα ψαράκια είναι μια χαρά. Το μεσημέρι που τάισα δεν έφαγε... Τον έχω 2 εβδομάδες. Μετρήσεις με υγρά της sera: ph 6,5 Gh 4 Kh 3 Nh3/Nh4 0 No2 0 No3 10 temp 26C αλάτι της sera προληπτικά στις αλλαγές Συγκατοικεί μέ : 12 glow tetra 11 neon tetra 3 ramirezi 1 pleco 1 corrydora panda 2 cameroun fan shrimps tank 400lt Έχει κάποια μόλυνση στα βράγχια;;; Χθες το βράδυ ήταν καλά και έπαιζε με τα άλλα. Τα άλλα δεν τον διώχνουν ούτε σήμερα. Μπορώ να κάνω κάτι να τον σώσω;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πως έχεις τόσο μαλακό νερό προσθέτοντας μάλιστα και αλάτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
A.O.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι σχεση εχει το αλατι με την σκληροτητα?
Αλατι της sera? Για γινε πιο σαφης? Και γιατι βαζεις αλατι σε αυτα τα ψαρια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας το αλατι δεν επηρεαζει την σκληροτητα, ανεξαρτητως ποσοτητας.
10γρ σε 400 λιτρα δεν κανει απολυτως τιποτε. Εχω την υποψια οτι το αλατι που βαζεις δεν ειναι NaCl αλλα αλλατα ανασυστασης για οσμωση.... οποτε μιλαμε για αλλο πραγμα. Δεν μπορεις να κανεις τιποτε ιδιαιτερο για το ραμιρεζι Δυο εβδομαδες ειναι μεσα στα πλαισια απωλειων λογω προσαρμογης.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |
βοήθεια | guppies_2 | Ζωοτόκα | 30 | 29-01-07 21:28 |
Βοήθεια !!! | AXILLEAS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 31-05-05 21:33 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |