|
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα σήμερα 2 λάμπες Τ5 οι οποίες συνδέονται σε ένα ballast.
Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να τις κάνω να ανάψουν. Υποψιάζομαι πως κάνω κάτι λάθος στη συδεσμολογία. Παραθέτω φωτογραφίες. Plz help!
|
||||
|
||||
![]()
Τη συνδεσμολογια την εκανες συμφωνα με το σχεδιακι πανω στο ballast?
Σημερα την εκανα και εγω με το ιδιο ακριβως...
|
||||
|
||||
![]()
Η συνδεσμολογία είναι ακριβώς η ίδια με του σχεδίου. Δεν ξέρω τι φταίει. Μήπως μπορείς να μου πείς αναλυτικά που ακριβώς σενέδεσες τι μπας και δεν έχω καταλάβει καλά το σχέδιο;;;
|
||||
|
||||
![]()
Η συνδεσμολογία είναι αρκετά απλή...
Καταρχήν στο L βάζεις τη φάση (που φέρει το ρεύμα) στο Ν βάζεις τον ουδέτερο στο σύμβολο με τις γραμμές τη γείωση! Ακολούθως στο 1 και 2 βάζεις τις επαφές της πρώτης λάμπας από την αριστερή (ας πούμε) πλευρά στο 3 και 4 βάζεις τις επαφές της δεύτερης λάμπας από την αριστερή (ας πούμε) πλευρά τώρα στις 2 δεξιές πλευρές στο 5 βάζεις την μια (ας πούμε αριστερή) επαφή από κάθε λάμπα (2 καλώδια) στο 6 βάζεις την άλλη (ας πούμε δεξιά) επαφή από κάθε λάμπα (2 καλώδια) Έχει σημασία να είναι ίδιες οι πλευρές και οι ίδιες επαφές αντίστοιχα και στις δυο λάμπες όπως στο σχέδιο... Που έχεις κάνει λάθος..? |
|
||||
|
||||
![]()
Να δείς που θα είναι φαση - ουδέτερος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έχει παρατηρηθεί ότι σε αυτά τα balast άμα δεν έχεις γείωση μπορεί να μην ανάβουν !!! δες και αυτό ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-04-07 14:34 |
συνδεσμολογια cο2 και ph controller | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-01-07 18:19 |
Συνδεσμολογια Λαμπας. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 23-05-06 00:21 |
power compact ....συνδεσμολογια!! | γαυρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-02-05 10:27 |
Συνδεσμολογια φωτισμου | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-04-04 23:39 |