|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Συντήρηση σε κυκλοφοριτές Tunze
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάποιο καθαρισμό στους Tunze 6000.
Βρίσκονται στο ενυδρείο παραπάνω από δύο μήνες και έχουν πιάσει αρκετή κοραλλίνη και έχει αρχίσει να φυτρώνει και πρασινάδα. Αυτό το τελευταίο είναι καλό γιατί φαίνονται όταν δουλεύουν. Λοιπόν ας σοβαρευτώ και να μου πει κάποιος τι συντήρηση να κάνω σε αυτή τη φάση. Η κοραλλίνη τη κόβω να φεύγει κομματάκι δύσκολα για αυτό αν υπάρχει κάποιος εύκολος και ασφαλής τρόπος είμαι όλος αυτιά. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
Λιγο μουλιασμα σε χλιαρο νερο με ξυδι και κατοπιν τριψιμο με ενα καινουργιο σφουγγαρακι πιατων θα κανει τη δουλεια ...προσεκτικο καθαρισμα στα ''σωθικα'' της αντλιας και προσοχη στο λυσιμο/δεσιμο μην σπασει τιποτε και τρεχεις.
Οι κοραλινες που εχει πιασει στα εξωτερικα , ''μη λειτουργικα'' πλαστικα , μην σε απασχολουν .Αστες για καμουφλαζ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Προσοχή επίσης στον άξονα του impeller. Αν έχεις επικαθίσεις ασβεστίου άστο στο ξύδι αρκετή ώρα.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΟ συντήρηση; | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-07 06:47 |
Συντήρηση βιολογικού φιλτρου | LEON13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-09-06 13:38 |
Συντήρηση PHmeter | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 17-05-06 00:40 |
Συντήρηση Forum | halvas69 | Greek Aquarist's Boards | 0 | 10-09-05 00:01 |
Συντήρηση φιλτρων ΕΗΕΙΜ | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 30-08-05 23:34 |