|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ενασ φιλος ενδιαφερεται για αναπαραγωγη σκιουρων
ξερει κανεις κανενα forum για να ψαξει και να ρωτησει?????? ή ξερει κανεις γενικα για το θεμα αυτο?????? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() καλύτερα άστο ... τον έχω δει σε δράση ... ο τυπάς είναι σκέτη καταστροφή ... θα μας διαλύσει !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ όμορφα ζωάκια οι σκίουροι ![]() ![]() Κοίτα, η αναπαραγωγή τους είναι αρκετά δύσκολη.. Πρώτα πρέπει να ζουν στις καταλληλες συνθήκες (φαγητό, νερό, κλουβί όχι μακρόστενο αλλά ψηλό με πολλά φυσικά κλαδιά και αρκετά σκιουράκια μέσα για να βγουν ζευγαράκια) Θα χρειαστουν και σπιτάκι (ενα για κάθε 2 σκιουράκια και 1 ένα παραπάνω για κάθε ενδεχόμενο) αν πρόκειτε να σου γεννήσουν.. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλαστικά σπιτάκια από αυτα που βάζουν στα χάμστερ ή αυτά που είναι πιο φυσικά http://www.aquaristikprodukte.de/coc...50e983d14d4eb9 Αν δεις ότι κάποια σκιουράκια είναι συνέχεια μαζί και γενικά έχουν μια πολύ φιλική συμπεριφορά τότε είναι ζευγάρι και τα αφήνεις μόνα τους στο κλουβί βγάζοντας τα υπόλοιπα... Αν και όταν σου γεννήσουν βγάζεις το αρσενικό για να μην υπαρξουν προβλήματα (ένας κτηνίατρος 8α σου πει πιο είναι το αρσενικό-μην κάνεις καμοιά προσπάθεισ να ανακαλύψεις μόνο σου πιο είναι το αρσενικό γιατί αν σε δαγκώσουν......)
|
|||
|
|||
![]()
αν σε δαγκωσουν ειναι πολυ πικρα ....ασε που αν φυγουν μεσα στο σπιτι πρεπει να γινεισ κυνηγος για να τα πιασεις....αλλα και ζευγαρι να ειναι ,πολυ δυσκολο να γινει αναπαραγωγη...αυτο που ειναι πραγματικα υπεροχο με αυτα τα ζωακια ειναι το ποσο εξυπνα ειναι και αν τα εκπαιδευσεις θα σε τρελανουν!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με έχουν δαγκώσει και μένα, τα δόντια τους είναι σα ξυράφια, προσπαθούσαμε να ποιάσουμε ένα μέσα στο σπίτι και με το που κατάφερα να το ποιάσω(με γυμνά χέρια) μου έχωσε μια δαγκιά και μου άνοιξε το δάχτυλο, σταμάτησα το αίμα και μετά από λίγο η πληγή έκλεισε... Εννοείτε πως πρέπει να γίνεται πολύ καλή απολύμανση και επειδή η πρόληψη είναι και θεραπεία, αν χρειαστεί να ποιάσουμε κανένα πρέπει να το κάνουμε με κάποιο χοντρό γάντι ή με ένα πανί. Νομίζω ό,τι κανείς δε θέλει να νιώσει ένα τέτοιο δάγκωμα, πiστέψτε με...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν καποιος εχει στην κατοχη του σκιουρους η εχει γνωσεις ας τις παραθεσει σε ενα ποστ...
Θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω βασικα χαρακτηριστικα οπως: διατροφη,ασθενειες,επαφη με τον ανθρωπο,εξημερωση,περιβαλλον διαβιωσης,ειδη(εχω δει μικρα και μεγαλα) απο καποιον που γνωριζει... Εχω στην κατοχη μου ενα αρκετα μεγαλο κλουβι(100x50x75)που θα μπορουσε να φιλοξενησει σκιουρακια.το εχω βαλει αγγελια στο aquazone αλλα αν κανει για το συγκεκριμενο ειδος(με την καταλληλη διαμορφωση) θα το κρατησω... |
|
|||
|
|||
![]()
Για αναπαραγωγή δεν ξέρω τι παίζει , πάντως αν θες γενικές πληροφορίες δες εδώ http://www.rainforest-gr.com/skiourakia.html .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλως σας βρηκα!!ειμαι νεο μελος κ πριν απο 3 μερες πηρα κ εγω ενα σκιουρακι....απο την πρωτη μερα ηταν παρα πολυ ημερος κ τον χαιδεψα...ολα οκ αλλα εχω καποιες αποριες...επειδη τον εχω σε κλουβι (ψηλο κ αρκετα μεγαλο για ενα σκιουρο) κ δεν πηρα σπιτακι να μπαινει κτλ μεσα ειχα δει απο μια φιλη μια πατεντα με καλτσα...για να μην κρυωνει,επειδη ειναι κ χειμωνας του εβαλα μια καλτσα κ μπαινει μεσα για να ειναι ζεστα κ να εχει μια φωλια ας πουμε...οκ τον καταφερα,μπηκε αλλα το θεμα ειναι οτι τρωει κ μπαινει παλι μεσα...σχεδον ολη μερα ειναι μεσα..δεν ειναι πολυ κινητικος οπως εχω ακουσει να γυρναει να σκαρφαλωνει κτλ...τρωει κ μπαινει μεσα παλι στην 'φωλια' του...εχει κατι η μηπως ειναι νωρις να ειναι ενεργητικος?τον πειραζει η θερμοκρασια?(καλοριφερ βαζω που κ που στους 25 βαθμους)...ειναι 3 μηνων μου ειπαν....αν μπορει να με βοηθησει καποιος....ευχαριστω εκ των προτερων...
υ.γ ενας τροχος που εχουν τα χαμστερ θα ηταν καλος να επαιρνα εναν? |
|
|||
|
|||
![]()
www.shoppet.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 11-04-07 στις 22:52 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|