|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας συνφορουμίτες
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω την εύρεση αυγών cory στο τζάμι του 240λίτρων μου. Η μέθοδος γνωστή με επιτυχία στο παρελθόν. Με την ξύστρα αφαίρεσα τα αυγά τα τοποθέτησα σε μια γεννήστρα και την άφησα στο ενυδρείο. Βέβαια όσες περισότερες φορές το θυμάμαι ρίχνω στην γεννήστρα νερό για περισότερη ανακύκλωση. Το μόνο άσχημο είναι οτι οταν είδα τα αυγά ήταν μόνο το πολύ 10.Τα υπόλοιπα μάλλον δεν τα πρόλαβα. ![]() ![]() ![]() θα σας ενημερώσω αν τα καταφέρει κάποιο . ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για τη γέννα!
![]() Βάλε και μια αερόπετρα στη γεννήστρα σε full ισχή και/ή βάλε τη γεννήστρα μπροστά από ρεύμα νερού(στη έξοδο του φίλτρου ας πούμε...) Καλή επιτυχία με τα αυγά ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου θα κανουμε μαζι γεννεθλια.εχθες γεννησαν κ τα δικα μου.τα ειχα ταισει καλα δυο βδομαδες κ μετα αλλαξα αρκετες φορες με δροσερο νερο αλλα τιποτα.μετα για καμια βδομαδα σταματησα να ταιζω κατεψυγμενα κ ειχα απογοητευτει.εχθες εδω εβρεξε λιγο κ του τραβαω μια καλη αλλαγη κ τσουπ 18 αυγουλακια.χαρηκα.τα αφησα σε γεννηστρα μιση μεσα στο ενυδρειο κ μιση εξω.εχουμε δρομο ομως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Πριν λίγο βρήκα καμμια 10αριά αυγουλάκια ακόμα αλλά σε σημείο που δεν μπορώ να τα βγάλω.Δεν νομίζω πως έχουν ελπίδα ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που πήγαν τα αυγουλάκια....(ancistrus) | silver | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 15-04-06 22:14 |
έγκυος cory paleatus? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 11-02-06 21:04 |
Το Cory μου τα εχει παιξει!!! | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 30-11-05 23:33 |
Ένα Cory 'Γέρνει'..... | Octopus | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 08-01-05 19:07 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |