|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ΕΧΩ 3 ΟΣΚΑΡ 2 ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ<<TIGER >> ΤΑ ΕΧΩ 6 ΜΗΝΕΣ..ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΠΙΑ. ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ,Η ΤΟ ΚΤΥΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ,ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΠΡΩΞΗΜΑΤΑ ![]() Moderator note: Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις. Με ελληνικούς και πεζούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ.
ζητω τα ψαρακια κατω οι γατες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 05-02-07 στις 00:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε μας λίγες πληροφορίες για το ενυδρείο σου καθώς και μετρήσεις αμμωνίας και ΝΟ2 Νο3
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 05-02-07 στις 00:47 |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα πάσα πιθανότητα το χτυπάνε οι άλλοι...
Τί μέγεθος έχει το ενυδρείο σου;Για να κρατήσεις 3 όσκαρ θέλεις ένα αρκετά μεγάλο ενυδρείο,γύρω στα 2 μέτρα...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ενυδρειο ειναι 570 λιτρα, το τραυματισμενο??το εβαλα σε ενα νοσοκομειακο 120 λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
KWSTAS718 εγώ δεν πηστεύω πως προέρχεται απο επιθέσεις των άλλων όσκαρ. Πριν απο ένα μήνα μια αφρικάνα μου έπαθε ακριβώς το ίδιο και ήταν μόνη της σε ενυδρείο 180lt. Παρατήρησε αν το ψάρι προσπαθεί να "ξυθεί" σε κάποια σημεία(πέτρες χαλίκι φίλτρο κλπ) Αν προσπαθεί να ξυθεί πρέπει να βρίσκεται σε κάποιο στάδιο μόλυνσης, επίσης παρατήρησε καλύτερα το ψάρι, ίσως σε μερικά σημεία πάνω του βρίσκονται πολύ μικρά λευκά σημαδάκια... Αν ναι το ψάρι χρειάζεται θεραπεία...!
Δώσε μας επίσης τη θερμοκρασία του ενυδρείου σου καθώς και όπως είπε ο PascM μετρήσεις αμμωνίας, ΝΟ2 και ΝΟ3...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε μου το οσκαρ πρεπει να το χτηπισαν ,δεν εχει σημαδια ασπρα,η θερμοκρασια μου ειναι 26 βαθμ, μετρισεις δεν εχω. ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Για να υποθέσει κάποιος σωστα για την κατάσταση του oscar σου πρέπει να μας δώσεις τουλάχιστον τις βασικές μετρήσεις. Προσωπικά μου "ακούγεται" σαν βακτηριδιακή μόλυνση. Απο την στιγμή που έχεις το oscar σε νοσοκομείο καραντίνα δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να ρίξεις προληπτικά λίγο αλατάκι ενυδρειακής χρήσης. Αν γενικα το oscar είναι χτυπημένο - στρεσαρισμένο υπάρχει περιπτωση να σου παρουσιάσει "hole-in-the-head" οποτε καλό είναι να το παρατηρείς συνέχεια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα οσκαρ | RED-OSKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-01-07 21:39 |
οσκαρ αρωστο | KWSTAS718 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 29-10-06 10:05 |
Aνορεξία σε Οσκαρ | nikman | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 30-09-06 10:40 |
τραυματιας | inser | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 01-09-04 02:17 |