|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι πολυ ομορφα κοματια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα χρηστο....
μπραβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
κουκλακια ειναι.... δικα σου ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν επικοινωνείς και με τον Tolis μήπως χρειαζόμαστε κάποιες για το fish index???
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με της φωτογραφιεσ σου με βοήθησες στη απόφαση με τη ψάρια θέλω τελικά να ασχοληθώ
![]() Οσο για τής φωτογραφικές εγώ θέλω να πάρω την canon 40D!!!! ξέρει κανείς να μου πει σύγκριση ανάμεσα στην 40D και EOS 350D? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ καλή και φρέσκια μηχανή .... Πολύ καλή επιλογή αν δεν θές να πάς σε Full Frame ... (35mm) Go on !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τα μικρά που έχεις παραπάνω είναι γεννητούρια? |
|
||||
|
||||
![]()
ε λεω και εγω πως βγαινουν τοσο τελειες φωτογραφιες... με επαγγελματικες βγαζετε ...
εγω με την σονι dsc w70 δε μπορω να βγαλω καθαρη φωτογραφια τα ψαρια.. εκτος και αν ειναι κανενα βαλσαμομενο. η καλυτερη μου φωτογραφια ειναι ΜΗ αφρικανα και την εβγαλα σημερα με το κινητο μου :P ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τυφλα να'χουν τα γκαπις....!!!! | klaz | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 1 | 12-11-06 22:50 |
Τι πληροφοριες υπαρχουν για τα πλατυ? | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 08-11-05 23:15 |
Ερώτηση για όσους έχουν R.O. | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-05-04 00:37 |
Τι έχουν πάθει οι αρλεκίνοι μου? | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-07-03 18:07 |
Αρρωστο Οτο | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-05-03 18:29 |