|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια μια απλη ερωτηση. Μες το ενυδρειο μου 100 λτ εχω ειδη ενα pleco (μαζι με γκαπις) αλλα μου φενεται οτι χρειαζομαι και αλλο ειδος algae eater που να τρωει και απο χαλικι και απο το τζάμι. Τι μου προτεινεται?
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον έχεις γκάπυς τι θα έλεγες κάποιο apple snail ή ακόμη και zebra snail ?
|
||||
|
||||
![]()
Μερικα SAE 'η ΟΤΟ.
|
|
||||
|
||||
![]()
έχεις άλγη στο χαλίκι? τι είδους? μπορούμε να δούμε κάποια φώτο ή να την περιγράψεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω άλγη σ' ενα σημειο στο τζάμι. αρκετη σ εκεινο το σημειο. δεν το βλεπει φως του ηλιου το ενυδρειο. σημερα αγορασα δυο γλυφτες. ετσι τους αποκαλουσαν στο καταστημα . δεν ειναι pleco ειναι πιο μικροι χρωματος κιτρινου.
Το θέμα ειναι οτι στον πατο στο χαλικι βλεπω κατι σαν λευκα flakes που μερικες φορες επιπλεουν . Δεν νομιζω ναι ειναι τροφη γιατι τα γκαπυς τα βαζουν στο στομα αλλα δεν τα τρωνε. Υπαραχει περίπτωση να ξεφλουδιζει το μακαρονι απο το φιλτρό ? αν ναι , ειναι αυτο επικυνδινο γαι τα ψάρια.? Δυστυχως δεν εχω ψηφιακή για σας στιλω φωτο. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Έχε υπ' όψη σου ότι τα συγκεκριμένα ψάρια γίνονται αρκετά επιθετικά και με σχετικά άσχημο χαρακτήρα όταν μεγαλώσουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δεν παει αλλο!!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 20-06-06 18:43 |
Τι αλλο με γκαπυ ! | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 06-11-05 12:28 |
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ LEPTOSOMA??? | AFRIKANOFILOS | Tanganyika | 2 | 09-02-05 14:01 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-02-04 14:17 |