|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάρει ένα καινούριο δοχείο 35 λίτρων (από αυτά που φέρνουν λάδι από το χωριό, τα κόκκινα με το μαύρο καπάκι) για προετοιμασία νερού κάθε φορά που θέλω να κάνω αλλαγή.
Οι λόγοι είναι ότι:
Κατά πόσο φρέσκο θεωρείται το νερό που μένει στάσιμο για κάποιες μέρες (4-5) στο δοχείο; Μήπως το νερό χάνει κάτι όταν μένει τόσες μέρες στάσιμο; Έχει νόημα η ύπαρξη κυκλοφορητή μέσα στο δοχείο προετοιμασίας;
__________________
La vita e bella...άμα υπάρχει το χρήμα ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα παίξω κανένα Τζόκερ μου φαίνεται..... | Dimopoulos_d | Malawi | 3 | 23-03-06 17:03 |
Άνοδος σκληρότητας νερού | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 19:25 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |