|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Όγκος:50 λιτρα Κατηγορία: full planted Φυτά:πολύσπερμα, κερατόφυλο , valisneria, Cabomba caroliniana, 2 βολβούς νυμφαίους stelata, και κάποιο είδος Echinodorus νομίζω, και ένα άλλο που δεν το γνωρίζω ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη: Οι κάτοικοι του είναι διάφορα ζωοτόκα ψαράκια και τα παιδία τους (σιγά- σιγά όλα τα ζωοτόκα θα δοθούν και θα βάλω killifish μέσα) 3 γαρίδες άμανο, 3 albino κορυντορας και ένα ζευγάρι Ancistrus sp(3). Διακοσμητικά υλικά:χαλαζιακη αμμος και μια ρίζα Φόντο:τιποτα Φωτισμός: με κατι κινεζικες λαμπες... Διάρκεια φωτισμού: 11 ωρες Φιλτράρισμα: φιλτρο στο καπακι Λίπανση:tropical aquaplantB και ferro-aktiv μια φορά την εβδομάδα. Παροχή CO2: ναι, diy co2 Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): σχεδον 0 Αλλαγές νερού:1-2 φορες την εβδομαδα Θερμοκρασία:24 ![]() ![]() ![]() ![]() ps. καντε κλικ στις φωτογραφιες για να μεγαλώσουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 04-01-07 στις 15:13 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο Δημήτρη μπράβο, άποψή μου όμως είναι να βάλεις και ένα φόντο, μαύρο ή σκούρο μπλε
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο δημητρακη!!!!πολυ ομορφο το ενυδρειακι σου..μπραβο σου!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε βρε και το Ancistrus sp(3) με τρόμαξε να το βρω κει πάνω που πάει και κρύβετε!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο λοιπόν στον Δημήτρη μας που έφτιαξε ένα πολύ όμορφο ενυδρείο και σας λέω οτι είναι ακόμη ομορφότερο επειδή το έχω δεί απο κοντά. Μπράβο λοιπόν Δημήτρη μας και εύχομαι σε μεγαλύτερες επιτυχίες.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα ενυδρείο ακόμα . | anasios | Δίσκοι | 32 | 06-06-08 23:25 |
13.000.000 ενυδρεία!! | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 23-09-06 00:21 |
λάμπες νεον για pc στα ενυδρεία μας | christipan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-03-06 18:47 |