|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα τα φώτα σαν νέος στο χώρο, έχω 8 guppies και έχω παρατηρήσει ότι τα 2 από αυτά μου τσιμπολογάνε τα φύλλα από τη μια ανούμπια μέχρι που έχουν φάει το ένα φύλλο. Είναι κάτι που δεν κάνω καλά η είναι φυσιολογικό?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και βεβαια οχι φιλε μου,δεν τρωνε τα γκαπις φυτα,πολυ περισσοτερο ανουμπιες που ειναι θεοσκληρες....μπορει να τσιμπολογανε την αλγη πανω στα φυλλα ,και σου δωσανε λαθος εντυπωση..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χωρίς λόγια
τότε έχω τερατάκια ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 05-11-06 στις 20:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί η ανουμπιές σου έχουν τα χάλια τους γιατί για να το καταφέραν τα γκάμπυ αυτό μου φαίνεται δύσκολο δεν το έχω ξαναδεί! Ναι τα γκάμπυ μπορεί να φάνε ακόμη και λίγη άλγη αλλά ανούμπια? Αν έχει χαλάσει μπορεί και αυτή.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο φυτέυτηκε την Τετάρτη τα ψαράκια μπήκαν το Σάββατο
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,και σωστα αυτα που λες αλλα επειδη η φωτο σου ειναι περα για περα αληθηνη και δεν το αμφισβητει κανεις,αλλα φιλε μου η ανουμπια που αγορασες ειναι ανουμπια ζομπι,και τα φυλλα της ειναι κατι παραπανω απο πεθαμενα,και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να γινεται αυτοματα τροφη απο τον οποιοδηποτε ζωντανο οργανισμο στο ενυδρειο σου....
αληθεια τοσο χαλια φυτα ποιος στα πουλησε....??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πλάκα κάνω ... εισαι σίγουρος ότι πρόκειτε για γκάπυ και για ανούμπιες ???? αν ναι ... όπως προείπε και ο θείος Κλαζ .... αμα το δώ και αυτό .... παντος ψάξτο αλλού ... όχι μόνο ανούμπια δεν μπορούν να φάνε .. αλλα κανένα είδος φυτού .... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
Νεογέννητα guppies και φίλτρο | binational | Ζωοτόκα | 7 | 02-11-06 23:04 |
Προβλημα με guppies | stigma98 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 16-03-06 21:09 |
Γκάπι τρώνε φυτό! | Celda | Ζωοτόκα | 4 | 31-10-05 21:20 |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |