|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθες είχα πάει σ'ένα κινέζικο εστιατόριο, το οποίο ως ντεκόρ είχε κυρίως ενυδρεία. Μεγάλα και περιποιημένα - δε μπορώ να πω! Σ'ένα από αυτά λοιπόν είχε χρυσόψαρα, μεγάλα πορτοκαλί, σαν τα δικά μου και μαζί τους 2 λευκά χρυσόψαρα! Μεγαλύτερα σε μέγεθος και πανέμορφα! Ειλικρινά ξετρελάθηκα παιδιά, λευκά, ολόλευκα, δεν είχα ξαναδεί ποτέ!
Πιστεύετε ότι υπάρχουν στην Ελλάδα; Θα φέρνει κάποιος προμηθευτής; Ας μας απαντήσουν οι επαγγελματίες που έχουμε εδώ - υπάρχει περίπτωση να βρω ένα τέτοιο χρυσόψαρο;
|
||||
|
||||
![]()
memy μου, μηπως αυτα που ειδες δεν ηταν χρυσοψαρα...αλλα κοι..?
μικρα κοι..? προσεξες αν ειχαν μουστακια?
|
||||
|
||||
![]()
Είχανε ναι. Δηλαδή δεν υπάρχουν λευκά χρυσόψαρα;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω δει προσωπικα...μπορει και να υπαρχουν..
παντως αν ειχαν μουστακια...ηταν κοι.. κουκλια ε.. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχουν ! εχω δει ... έχει η ξαδερφη μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Thanks για την κατανόηση του χιούμορ μου.
Πολλές φορές έτσι γίνονται παρεξηγήσεις, αλλά αν υπάρχει καλή διάθεση από όλους όλα πάνε πρίμα. Και πάλι ευχαριστώ για το κλίμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είδα προσφάτως ολόλευκα χρυσόψαρα στο pet shop που βρίσκεται στην Αθηνάς στη γωνία με τη Σοφοκλέους. Δεν ξέρω το όνομα του μαγαζιού. Αν τα προλάβεις...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εαν βρεις και αγορασεις μπορεις να βγαλεις καποια φωτογραφια για να τα δουμε και εμεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Memy όλα καλά, πες μας όμως ποιό ήταν το κινέζικο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για το κινέζικο δεν ξέρω εγώ όμως έχω βρει μερικά fancy λευκά!
|
||||
|
||||
![]()
Δε μας βάζεις καμιά φώτο αν είναι ευκολο;
|
||||
|
||||
![]()
Nten eimai sto magazi kardia moy!!!
Αλιώς ευχαρίστως! Θα το προσπαθήσω αύριο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχω ένα χρυσόψαρο σε μια λίμνη | nendosstelios | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 13-09-06 22:53 |
platy τσιμπάει χρυσόψαρο. | ThDam | Ζωοτόκα | 4 | 15-10-04 00:27 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Μαυρισαν τα πτερύγια σε χρυσόψαρο | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-06-04 11:49 |