|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και δυο μηνες εχω αυξημενα ΝΟ3 50 (η μετρηση γινεται πριν την αλλαγη νερου με υγρο test της tetra).
Μετα την αλλαγη νερου η οποια γινεται καθε εβδομαδα περιπου το 30% πεφτει στο 25 αλλα σε δυο τρεις μερες ξανα τα ιδια.Μεσα στο ενυδρειο 200l μικτα εχω εξι ψαρια(4 lombardoi,1 cobalt zebra και 1 caerullus). Oι λοιπες μετρησεις ειναι ph 8.0-NH3/NH4 0-NO2 <0.3 Μου φαινεται πολυ περιεργη αυτη η τιμη του ΝΟ3 γιατι ειναι η ιδια που ειχα και οταν ειχα μεσα 14 ψαρια τα οποια βεβαια εχουν δωθει. Τι μπορει να συμβαινει; ![]() ![]() ![]() Διευκρυνηση: σκουπα βυθου κανω καθε 2 βδομαδες και εχω ξεπλυνει και τα υλικα των φιλτρων |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ταιζω δυο φορες τη μερα με μικρη ποσοτητα τροφης που καταναλωνεται σε 10-15 δευτερολεπτα, δεν προλαβαινει να φτασει στο βυθο σχεδον τιποτα.
Τροφες (Tetrapro vegetable και tetra greengranules) |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φίλτρο έχεις; δες μήπως έχει μπουκώσει και είναι ώρα να καθαριστεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
σήκωσε ότι πέτρες ή διακοσμητικά έχεις και κάνε σκουπάκι βυθού από κάτω καλό με αλλαγή νερού 45-50%. θα βγάλει πολύ μπίχλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οσο για την αλλαγη 50% εγινε και αυτο πρωτα απο ολα και μετα συνεχιζα 30% τη φορα. Επισης εχω και δυο anoubias και ενα pteropous μεσα στο ενυδρειο που υποτιθετε οτι θα τραβαγαν λιγο ΝΟ3 αλλα δεν βλεπω φως. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|