|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιο μαγαζι απο Αθηνα ειστε ευχαριστημενοι με την ποικιλια του σε malawi mbuna?? θελω γνωμες....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που ρωτάς είναι πολύ σχετικό... Προσωπικά έχω βρεί κατά καιρούς ικανοποιητική ποικιλία σε κάποια καταστήματα και μετά από λίγες μέρες δεν υπήρχε λέπι! Πάντως, στο water inn στην Κηφισιά ο πωλητής μου είπε ότι μπορείς να «παραγγείλεις» τα ψάρια που σε ενδιαφέρουν και να στα φέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάποια ψάρια που έχω, τα προμηθεύτηκα με αυτόν τον τρόπο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα ή καθυστέρηση...
|
||||
|
||||
![]()
Μα ετσι κ αλλιως υποκειμενικη γνωμη ηθελα και γι'αυτο σ'ευχαριστω πολυ...
![]() Περιμενω κ αλλες... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικά και καλοπροαίρετα Δημήτρης |
|
||||
|
||||
![]()
η πρωτη μου παραθεση αναφεροταν στους επαγγελματίες..
η δευτερη σε χομπιστες οπως κ εγω.. και απλα τα ανοιξα εκει που επρεπε συμφωνα με τη γνωμη μου.. ελπιζω να μην εγινα κουραστικος μονο.. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφοριες για colisa lalia? | nasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-04-04 19:45 |
Colisa Lalia πληροφοριες για αναπαραγωγή. | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 16-12-02 18:52 |