|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 2 ενυδρεία τα οποία έχουν κιχλίδες Malawi και πέτρες λάβας, παρατήρησα πτώση του pH και του GH...
Ενυδρείο 1 (190lt): Παράμετροι βρύσης: pH: 7.5 GH: 16 KH: 6 Παράμετροι ενυδρείου (ME πέτρες λάβας!): pH: 6.8 GH: 12 KH: 5 Ενυδρείο 2 (60lt): Παράμετροι βρύσης: pH: 7.5 GH: 11 KH: 5 Παράμετροι ενυδρείου (ME πέτρες λάβας!): pH: 6.5 GH: 8 KH: 5 Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο???
|
||||
|
||||
![]()
έχω και εγώ ενυδρείο με λάβα αλλά να σου πω την αλήθεια δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο ... βέβαια έχω και καιρό να μετρήσω Ph και gh ... θα το τσεκάρω σε 3-4 μέρες ( εχθές έκανα αλλαγή ) και θα σου πω !!!
πάντως ήξερα ότι η πέτρες λάβας είναι αδρανείς !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τις πέτρες τις έχεις ως ντεκόρ ή τις χρησιμοποιείς στο φίλτρο σπασμένες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αποστόλη, από όσο ξέρω και εγώ, οι πέτρες λάβας είναι ουδέτερες. Σε παλαιότερο στήσιμο που περιελάμβανε αρκετές πέτρες λάβας, δεν είχα παρατηρήσει κάτι σαν και αυτό που αναφέρεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ σε ενυδρείο μου που έχω πέτρες λάβας δεν έχω παρατηρήσει κάποια τέτοια αλλαγή. Πιστεύω οτι αλλού πρέπει να αναζητήσεις το λόγο που μαλακώνει το νερό σου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες | hejo | Malawi | 13 | 29-11-04 00:15 |
Πέτρες Λάβας? | jpatou | Malawi | 6 | 31-08-04 12:42 |
Χρειάζομαι πληροφορίες για τις πέτρες και το Ph | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 21-06-04 16:42 |
πέτρες σε χλωρίνη - το sera aqutan θα κάνει δουλειά ; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 27-05-04 01:32 |
διακοσμητικά: πέτρες από λάβα + ξύλο | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 21-01-03 20:56 |