|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ick σε φυτεμένο ενυδρείο !!!!!
![]() ![]() ![]() Τι κάνουμε !!! ![]() ![]() Το αλάτι δεν το συμπαθούν τα φυτά … ![]() Ούτε βέβαια τους 33 βαθμούς ??? ![]() Τι κάνουμε λοιπόν ??? ![]() ![]() Μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις η μόνη λύση είναι το φάρμακο ??? ![]() Ελπίζω να απαντήσετε γρήγορα … το τανκ έχει μικρόψαρα και δεν ξέρω αν θα την βγάλουν καθαρή μέχρι να αποφασίσω στην θεραπεία !! ![]() ![]() ![]() Το ματιάσαμε φαίνεται βρε παιδία !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν δεν μπορείς να αφαιρέσεις τα ευαίσθητα φυτά και να τα βάλεις σε πλαστικά δοχεία ή λεκάνες ή κουβάδες, για όσο καιρό κάνεις τη θεραπεία (δεν χρειάζονται 33 βαθμοί, αλλά 30), τότε προχώρα με φάρμακο. Εαν δεν έχεις και ευαίσθητα στο αλάτι ψάρια, καλύτερα να πας έτσι (αλάτι)... Αλλοιώς, με φάρμακο.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά αποφάσισα και ξεκίνησα θεραπεία με φάρμακο …
![]() Έτσι και αλλιώς το είχα από παλιές αμαρτωλές εποχές οπότε είπα να μην ξεστήνω όλο το ενυδρείο … ![]() Να δούμε και πως θα πάει βέβαια !! ![]() Από εχθές πάντως το βράδυ που το έβαλα μέχρι σήμερα το πρωί η συντριπτική πλειοψηφία των ζωυφίων εξαφανίστηκε από τα σώματα των ψαριών !! ( εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά προς ενημέρωση … για μεταγενέστερη χρήση !!
Τελικά το super ick cure της aquarium phrmaceuticals με σήμα το μικρό ψαρογιατρο έκανε το θαύμα του … ![]() Σε 3 μόνο μέρες έπαψαν να υπάρχουν ίχνη για ick … ![]() Και μάλιστα ανώδυνα … ούτε σαλιγκάρια πειράχτηκαν … ούτε φυτά … ούτε θερμοκρασία πείραξα !!! ![]() Νομίζω ότι όσο αφορά την αντιμετώπιση Ick σε φυτεμένο ενυδρείο … σαν φάρμακο το συστήνω ανεπιφύλακτα !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
30 ήθελα να πώ ... και αναφερόμουνα στην μέθοδο με το αλάτι !!!
![]() τελικά έριξα φαρμακάκι !!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |