|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καθε φορα που βγαζω μια φωτο κατι βρισκω που θα με αρεσει πιο πολυ σε αυτα τα ψαρια......σας την αφιερωνω....οπως και την δευτερη ουτος ερχεται και "στηνεται " φωτομοντελος ο μαγκας....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 18-05-06 στις 22:09 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια... τραβαω (φωτο) και γω τα ψαρακια αλλα εσυ πως τα προλαβες στασημα?με ψηφιακη η αναλογικη και με τι ταχυτητα κλειστρου?με τριποδο?
πολυ ομορφα τα δισκακια σου και πεντακαθαρες φωτο...μπραβο και για τα 2! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πασιγνωστο οτι οι δισκοι μπορουν να φωτογραφηθουν πανευκολα γιατι ειναι πιο αργοι και απο καθυστερηση!παλιοτερα ειχε γινει μια συζητηση με τετοιο θεμα και ειχαν ειπωθει πολλα ανεκδοτα για την οκνηροτητα τους!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση;Γιατί στις φωτογραφίες δείχνουν στρεσσαρισμένοι οέο;
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας και σας παραθέτω μερικές φώτο απο τους δίσκους μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως μας ηρθες στην παρεα μας και μπραβο σου για τα πανεμορφα ψαρακια που εχεις ....τα χαιρετησματα και στο πανεμορφο νησι σου ........τι ενυδρειο εχεις.....????
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και πιο καινουργιες......
|
|||
|
|||
![]()
2 Ενυδρεία των 200 λίτρων(ενα για το γραφείο και ένα για το σπίτι) , εξωτερικό φίλτρο της eheim 2215 620λίτρα ανά ώρα, θερμοστάτης eheim 150 watt, 2 λάμπες 30watt(μια άσπρη και μια ροζ akadia για τα φυτά μου).Και τα δύο φιλοξενούν δίσκους και είναι φυτεμένα.(7ph, 3kh, 8gh, 0 ammonia, 0 nitrite σε 29C)
ερώτηση:πως ξεχωρίζεις ακριβώς τον αρσενικό από το θηλυκό δίσκο?.Ας βάλουμε παράδειγμα τον μπλε μου δίσκο , είναι κοριτσάκι ή αγοράκι? |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για να διακρινεις το φύλο του δισκου. Η επικρατέστερη αφορα την προέκταση του ραγχιαίου πτερυγίου η οποια τεμνει(θυληκο) η δεν τέμνει(αρσενικο) το πτερύγιο της ουράς.
Οι μεγάλοι αναπαραγωγεις όμως λένε ότι κατι τετοιο εχει ενα μεγάλο βαθμό ρίσκου.....με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στανταρ μέθοδος σεξουαλικού διαχωρισμού...........
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου σκόρδα .... κούκλοι !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και 2 από μένα που είναι ζευγάρι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωραια που περασαμε το Σαββατο!! | soza | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 39 | 09-12-05 22:38 |