|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξτε τι βρηκα χτες στο δρομο...
![]() ![]() ![]() την εσωσα λιγο πριν την πατησει ενα αυτοκινητο... ![]() ηταν μια γατα εκει κοντα,αλλα δε μου φανηκε πολυ "μητρικη"η συμπεριφορα της,οποτε υπεθεσα οτι δεν ηταν η μαμα της. να μην τα πολυλογω,την πηρα πανω στο σπιτι(παρολο που δεν πολυσυμπαθω τις γατες,αυτη την βρηκα πανεμορφη ![]() το προβλημα μου ειναι βεβαια οτι δεν προλαβα τα μαγαζια να παρω γατοτροφη μολις ανακαλυψα οτι το δικο μας γαλα δεν ειναι καταλληλο,οποτε πρεπει να περιμενω μεχρι τη δευτερα... ![]() αφου εφαγε λιγο,ζωηρεψε πολυ και γενικα πρεπει να'ναι συνεχεια πανω μου να κοιμαται,αλλιως αρχιζει να κλαιει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλάκι! Θα το κρατήσεις? Μπορείς να του/της δώσεις λίγο γάλα χτυπημένο με αυγό (αφού το έχεις ζεστάνει λίγο). Είναι η καλύτερη DIY λύση για να πλησιάσεις το μητρικό γάλα της γάτας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή γιατί όταν μεγαλώσει τρώει... μονομάχους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα που δεν του αρεσει το γαλα που εχεις...
Τρωει τα παντα, απλα μην το παρακανεις. Δωστου λιγο απο το δικο σου φαγητό... Και τα supermarket κλεινουν στις 8.. προλαβαινεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Tι ομορφουλικο που ειναι...
Κουκλακι ειναι ![]() ![]() Ασχετα απο το κοινο γαλα, που μια χαρα θα του αρεσει,μπορεις να του παρεις και Milkodog της Vetoquinol.Το milkodog ειναι υποκαραστατο γαλακτος για κουταβια αλλα και για γατες.Ειναι μειγμα γαλακτος και αυγου, με αρωμα βανιλιας και παρεχει ολα εκεινα τα συστατικα του μητρικου γαλακτος.
Kλιμακιο Κυκλαδων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soza : 13-05-06 στις 18:51 |
|
||||
|
||||
![]()
ελα..κιτικιτικιτι....ελα ψιψιψι...ελα κιτι κιτι....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να του φτιάξεις και μία φωλίτσα με την μυρωδιά σου...πχ κάποιο ρούχο σου μαλακό (ή φορεμένο ή τρίψε το επάνω σου) για να κοιμάται επάνω και να σε νιώθει κοντά....πάρε άμμο και φτυαράκι και μάθε την από τώρα που θα κάνει την ανάγκη της...λεπτομέριες αν θέλεις με π.μ. γιατί δεν θα τις αντέξουν πολλοί άμα τις γράψω!!!!!!! (εγώ πάντως μέχρι 3 μηνών τρεις γατούλες νεογέννητες που είχα μαζέψει τις τάιζα με μπιμπερό γιατί δεν ήξεραν ακόμα να τρώνε).
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|