|
|
||||
|
||||
![]()
Μια σύντομη παρουσίαση του ενυδρείου μου.
- Ενυδρείο RIO 400 - Σε ρόλο sump, υπερχείλιση από ψηλότερο ενυδρείο το οποίο είναι σχεδιασμένο και φιλοξενεί 5 ιππόκαμπυς. - Συνολικά 110 κιλά ζωντανού βράχου. - Συνολικά 8 εκατοστά ύψος (κακώς) ζωντανού αραγονίτη. - Ειδική ιδιοκατασκευή από τελάρα για καλύτερου αερισμού και κυκλοφορίας νερού στα χαμηλώτερα στρώματα του ενυδρείου. - Skimmer της Aqua Medic - Φωτισμός 6x Τ5 και 4x PC - Συνολική κυκλοφορία νερού (από φίλτρα και σκόρπιους κυκλοφορητές κρυμμένοι πίσω από τον βράχο) ~12.000 l/h. - Επιφυλάσομαι λόγω χρόνου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπόλοιπο εξοπλισμό και ζωντανά του ενυδρείου όπως επίσης και για το βοηθητικό ενυδρείο-sump.
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν είμαι reefάκια (τουλάχιστον όχι ακόμη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε νικολα!!!
![]() ![]() πρωτος!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο, το να σου πω μπράβο κι από εδώ μέσα δε λέει τίποτα (εξάλλου σου το έχω πει αρκετές φορές από κοντά).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Wow !!! μπράβο Νίκο, ζήλεψα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιρνω κουράγιο γιατί αφιερώνω πολυυυ ενέργεια.. Αποστόλη έχεις δίκιο αλλά έχω και εγώ μια εμμονή με το skimming να προλαβαίνω τα περισσότερα πριν τον κύκλο και αυτό το πράγμα δεν έμπαινε πουθενά αλλού. Αλωστε όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε αρχικός σχεδιασμός και αργότερα είναι δύσκολα. Αντε πάρτο απόφαση και θα τα κρύψουμε όλα..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο, πολύ όμορφο ενυδρείο. Περιμένουμε λεπτομέρειες…..
Θα συμφωνήσω με τον Απόστολο περί εξοπλισμού, αλλά αυτά παθαίνεις όταν δεν έχεις σωστό σχεδιασμό (την έχω πατήσει και ΄γω)! Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο πολύ όμορφο ενυδρείο,......αρχίζει να με γαργαλάει αυτή η "αλμυρή" ιδέα,αλλά εδώ στη Κω...πως?!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περιμένουμε πως και πως περισσότερες πληροφορίες για τα καταπληκτικά αυτά ζώα, για τις συνθήκες κράτησής τους, για τη συμπεριφορά τους και φυσικά φωτογραφίες τους... ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες!
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ντε σας περιμένω. Κερνάω από καφέ μέχρι πίτσες. Ανάλογα την ώρα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε, τότε θα φροντίσουμε να είναι τέτοια ώρα, ώστε πρώτα να πιούμε τον καφέ και μετά να φάμε τις πίτσες...
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
…και να ανταλλάξουμε και κανένα φραγκάκι!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο πολύ ωραιο ενειδρύο.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NATURAL REEF AQUARIUMS - John H. Tullock | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 27-01-14 15:01 |
Sites για reef | george hmmy | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 10-09-05 10:09 |
THE CORAL REEF AQUARIUM - Ron Shimek | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 31-10-04 22:43 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |