|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας έχει τύχει να τρομάξει το χρυσόψαρο και να κάνει τόσο απότομες κινήσεις που να χτυπάει στο τζάμι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως το ενοχλει κατι (?) ...
Συνηθως τετοια συμπεριφορα υπαρχει οταν δε παει κατι καλα με το νερο ... Μπορει και εξωπαρασιτα αλλα σε τετοια περιπτωση ξυνεται σε επιφάνειες που μπορει! 1η κινηση σε τεοιες περιπτωσεις ειναι μια αλλαγη νερου για καλο και για κακο (με αντιχλωριο παντα)! Και μετα το παρακολουθεις μηπως καταλαβεις τι συμβαινει!
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι πριν λίγες μέρες τα νιτρικά μου είχαν ξεφύγει τώρα τα έχω κάτω από 25 τότε ήταν όντως φοβισμένος και τρόμαζε. Οι άλλες τιμές είναι εντάξει. Έκτοτε μόνο εχθές πάλι μας τρόμαξε αλλά ήταν πολύ έντονο σε βαθμό που χτυπούσε στο τζάμι. Επίσης πρέπει να μεταφερθεί και σε μεγαλύτερο ενυδρείο πιστεύω διότι πλέον είναι 12 εκ. μαζί με την ουρά σε ένα ενυδρείο μήκος 50 εκατοστά και 45 περίπου λίτρα. Γενικά είναι πολύ καλός κολυμβητής του αρέσει να κάνει κάποια sprint. Τώρα σκέφτομαι να του πάρω 1 ενυδρείο διπλάσιο σε μήκος με 115 λίτρα περίπου. Ίσως θα φταίει και αυτό σε συνδυασμό με το νερό;
Επίσης να ρωτήσω από τον φεβρουάριο που τον έχω δηλαδή σε τρεις μήνες σχεδόν πενταπλασίασε το μήκος του Αυτό θα κόψει κάπως κάπως καθώς περνάει ο καιρός; Υπάρχει σχετική εμπειρία; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μέγεθος ενυδρείο για χρυσόψαρο κομήτης 10cm | pazar | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 27 | 16-05-25 19:35 |
Τι χρυσόψαρο? | Roulamidi | Χρυσόψαρα | 3 | 11-09-17 23:21 |
Χρυσόψαρο,με ατυχημα | platy | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-02-16 15:38 |
Χρυσόψαρο | alex3000 | Χρυσόψαρα | 4 | 12-12-14 14:22 |
Βοήθεια για ένα χρυσόψαρο | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-05-12 19:48 |