|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας. Θέλω μια βοήθεια είχα ενυδρείο γλυκου νερου και τώρα θέλω να αρχίσω να φτιάξω ενα αλμυρού νερου. Τι ενυδρείο θα πρεπει να παρω ποσα λίτρα τι χρειάζεται και όλα τα παρελκομενα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Τι είδος ενυδρείου θέλεις να κάνεις, reef με κοράλια ή μόνο με ψάρια; Τι σου αρέσει γενικά/θέλεις να πετύχεις; Γενικά στο θαλασσινό και στο γλυκό, όσο περισσότερα λίτρα τόσο το καλύτερο. Τι budget έχεις υπολογίσει επίσης
|
|||
|
|||
![]()
Και ψάρια και reef με κοράλλια. Η αλήθεια το χρηματικό που θέλω να επένδυσω δεν πολυ υψηλό και θα το κάνω σιγά σιγά σιγά. Απλά επειδή μαρεσει πολυ το ενυδρείο θέλω να το προσπαθησω.
|
|
|||
|
|||
![]()
σου εστειλα πμ
|
|
||||
|
||||
![]()
??
Γιατί δεν μας γράφεις κι εδώ να μάθουμε κι εμείς? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..εχεις δικιο Κλεοβουλε...απλα ενημερωσα οτι εχω διαφορο εξοπλισμο (σκιμερ, φωτισμο,κυκλοφορητες,βραχο, αραγωνητη, σκονες,κλπ) απο το παλιο θαλασσινο που ειχα και αναγκαστηκα να το χαλασω λογω μετακομησης... ..αν τον ενδιαφέρει...Επειδη το κοστος καινουργιου εξοπλισμου για reef ειναι εξαιρετικα υψηλο και απο τα λεγομενα του δεν διαθετει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλμυρό 100L | Irakles | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 12-09-20 00:50 |
Απο γλυκό σε αλμυρό | GiorgosT | Reef | 296 | 18-01-18 22:01 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |