|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η καραντίνα μου έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα τσακώνομαι με τον εαυτό μου γιατί σε ένα κομμάτι του έχει μπει μια κακή ιδέα αλλαγής στο ενυδρείο σε ψαρια πιο μεγάλα όπως τα Cyrtocara moorii με κάποια Haps.μέχρι τώρα έχουν επικρατήσει τα Mbuna που έχω αλά τίποτα δεν είναι σίγουρο τις επόμενες μέρες τις καραντίνας.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κόλλησε κανένα καινούργιο ενυδρείο και θα περάσει ο καιρός
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έχεις καμία αποθήκη να με φιλοξενήσεις αν τολμήσω να κάνω τετοια κουβέντα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να διώξεις τις κακές ιδέες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι όποτε καταλαβαίνεις. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα καταλαβαίνω καταλαβαίνω. Έχω τέσσερα θηλυκά (τα δύο σκυλάκια)
![]() Σκέψου ένα all male haps για να έχεις συμμάχους ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγάλο πρόβλημα θορύβου με σωλήνες σαμπ λόγω αέρα | Νικολέτα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 95 | 10-06-18 16:50 |
Μεγάλο Πρόβλημα!!! | tzetzos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-03-13 18:46 |
Χρήση Dennerle nano cube aquarium ως μαιευτηρίου ή καραντίνας? | Memas 13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-08-08 07:46 |
Ενυδρείο καραντίνας | Mikepap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 21-01-08 17:36 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |