|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα.
Σας παρουσιάζω το καινούριο μου ενυδρείο. ![]() Είμαι καινούργιος σε όλο αυτό και με αρκετό ψάξιμο και διάβασμα μαθαίνω σιγά σιγά. Είμαι στην αρχική φάση με το στρώσιμο του εξωτερικού φίλτρου και σιγά σιγά προσθέτω τα ψαράκια που θα φιλοξενηθούν στο ενυδρείο. Θέλω να ανεβάσω και βιντεο αλλά για κάποιον τρόπο δεν με αφήνει. |
|
|||
|
|||
![]()
σορυ, αλλα με αρκετο διαβασμα και ψαξιμο κατεληξες σε αυτο που βλεπουμε?
πες μας δυο πραγματα για αυτο το ενυδρειο και τι ψαρια εχεις μεσα γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο τις φωτογραφιες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρκετό διάβασμα και ψάξιμο κάνω αφού πήρα το ενυδρείο έτσι ώστε να είμαι οκ με τα ψαρια και με το νερό. Το κάθε ενυδρείο είναι γούστο του καθενός άρα θεωρώ περιττό να απαντήσω στην πρώτη σου ερώτηση.. Το ενυδρείο έχει ύψος 90 εκατοστά και πλάτος 30 εκατοστά. Το εξωτερικό φίλτρο βγαίνει στον πάτο του ενυδρείου και είναι το aquanova ncf 600. Τα ψαρια που έχω μέσα προς το παρών είναι 2 μολυ balloon και 2 πλατυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Στρώνεις το φίλτρο με τα ψαράκια μέσα;;;
|
||||
|
||||
![]() Καλημέρα! Τα ψαράκια τα εβαλα μετά από 2 εβδομάδες αφού είχα βάλει το αντιχλώριο και και το υγρό με τα βακτήρια. Αυτό το έκανα γιατί διάβασα πως τα βακτήρια θέλουν και αυτά τροφή και καλό είναι να βάλουμε μερικά ψαράκια έτσι ώστε να τα βοηθήσουν.. Έκανα κάτι λάθος; ------------------------- Παράθεση:
Για το στρώσιμο όπως ανέφερα και πιο πάνω εκτός από το αντιχλωριο που είχα ρίξει στην αρχή, στην συνέχεια έριχνα τα υγρά βακτήρια ανα βδομάδα έτσι ώστε να βοηθήσω να δημιουργηθεί η βιολογία στο φίλτρο. Τα ψαράκια μπήκαν μετά από δυο εβδομάδες και τώρα βρίσκομαι στην Τρίτη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Garbakos : 20-03-19 στις 10:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μετρήσεις με υγρά τεστ(γιατί τα στικς δεν είναι αξιόπιστα) γιατί το φίλτρο δεν θα έχει στρώσει, ώστε να σου δωθούν οδηγίες. Με αυτόν τον τρόπο στρωσίματος (βακτήρια)θες γύρω στον ενάμιση μήνα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου. | thanosvsl | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 26-11-16 11:28 |
Κατασκευή ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 03-06-10 20:11 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |