|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους,
Εχω ενα 60λιτρο ενυδρειο (60*30*33 οι διαστασεις) με γκαπυ φυτεμενο. Σκεφτομαι όμως με τον νεο χρονο η απο οταν μπορεσω να δινω τα γκαπυ τοσο αυτα που εχουν γεννηθεί οσο και τους γονεις. Η μια περιπτωση ειναι αυτη, η αλλες δύο περιπτωσεις είναι είτε να το αφησω ως εχει και να βαλω γαριδες ειτε να το κανω μεσογειακό. Ωστόσο, εαν αποφασισω να το αλλαξω τελειως σκεφτομαι να βαλω και χρυσοψαρα εαν μπορουσα. Μπορω λοιπον να βαλω 2 ή 3 Fancy χρυσοψαρα με την προοπτικη σε 8 με 12 μηνες (μπορει και λιγότερο) να κανω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο γυρω στα 150 με 200 λιτρα; Ευχαριστω εκ των προτέρων. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
![]() Για γαρίδες φυτεμένο είναι μια χαρά .
|
||||
|
||||
![]()
Ενα φουλ φυτεμενο ομορφο με γαριδες μονο θα ηταν φανταστικο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Να σε ρωτήσω, αν κάνω diy ενυδρείο, πώς γίνεται να κολληθεί, χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο ή είναι εύκολο; Τι χρειάζομαι ώστε να κολληθεί ίσια και σωστά; Ποια είναι η διαδικασία; Ακόμη, ξέρεις που πουλάνε φθηνά σχετικά τζάμια 9αρια; Να μην ξεπερνάνε τα 40 ευρώ, δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό, πάντως πες μου αν ξέρεις κανέναν εντός αττικής. Υ.Γ Όπως είπα παραπάνω οι διαστάσεις θα είναι 1.50*40*40 θα δείξει παντως εκει κοντα στα 200 λιτρα η 1.20*40*40 για fancy. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=ui-r2oTfTog https://www.youtube.com/watch?v=SVoyLwnrthw https://www.youtube.com/watch?v=1s7HLbnGtB8 Παράθεση:
![]() Δες ενα γνωστο site για γρηγορο υπολογισμο τζαμιων: www.theaquatools.com |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ! Αν το κάνω, θα είναι η πρώτη μου γυάλα αλλά και το σαμπ 30 λίτρων το κόλλησα (ξανά κολλώντας μια μεριά πέρα από τις διαβαθμίσεις του) οπότε ίσως θεωρείται μια ''μικρή'' εμπειρία.
Έχω κάτι τζάμια απλά δεν ξέρω αν θα με φτάσουν, και στο κάτω κάτω κάνω όσο με φτάσει, δεν χρειάζεται να αγοράσω τζάμια. Θα ενημερώσω αν το κάνω σε λίγους μήνες. Πάντως το χόμπι αυτό τελικά είναι εθιστικό, ξεκίνησα λέγοντας ''Θα κάνω ένα 60λιτρο και τέλος'' και τώρα έχω φτάσει δίπλα στο 60 λιτρο να έχω ένα 200λιτρο για θαλασσινό και στο μέλλον θέλω και άλλο 1 εξίσου μεγάλο για χρυσόψαρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες το πάχος απ' τα τζάμια σου, δεν κάνουν όλα για μεγάλες διαστάσεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λιτρο | Pan_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 16-07-14 00:07 |
60 λιτρο | angello | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 16-01-14 15:45 |
Νεο 220 λιτρο | Qbrain | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 99 | 27-02-13 17:18 |
30 λιτρο τι?? | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-02-13 01:41 |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |