|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι καλημέρα
Έχω 2 floodlights και θέλω να τα τοποθετήσω πάνω από ανοιχτό ενυδρείο. Δέ θελω να τα κρεμάσω από το ταβάνι. Έχετε καμία ιδέα πώς να το κάνω; Υπαρχουν τίποτα goose necks ή άλλα υλικά πχ αλουμινιο που να μπορώ να προμηθευτώ εύκολα; Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
||||
|
||||
![]()
ανάλογα με τις διαστάσεις σου, δύο φύλλα 5άρι πλέξιγκλας μπορεί να αρκούν, αρκεί να μην τα ακουμπάς πάνω τους, να κάθονται σε δύο ξυλινα πηχάκια π.χ. και αυτά πάνω στο πλέξιγκλας... ετσι τα στηρίζω εγώ και προστατεύονται απο την υγρασια και το πλεξι καθαρίζεται πανεύκολα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ,
Σκεφτόμουν μια αλουμινένια μπάρα κατά μήκος του ενυδρείου που να μπορώ να τοποθετήσω 2-3 φώτα |
|
||||
|
||||
![]()
Για βγαλε μια φωτογραφια με τα φωτιστικα αυτα να δουμε πως ειναι. Οι διαστασεις, του ενυδρειου, ποιες ειναι; Καλησπερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι αυτό μηπως φτιάξεις παρόμοιους βραχίονες από προφίλ αλουμινίου:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=97535 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το floodlight ειναι αυτο (έχω 2 τέτοια): ![]() Το ενυδρείο έχει μήκος 200εκ Χ 60εκ (μήκος Χ πλάτος) Έχω τις εξής απορίες: 1) Τί πάχος πρέπει να έχει το προφιλ αλουμινιου για να κρατήσει το βάρος του καθ' ενός από τα φωτιστικά; (2 κιλά έκαστο) 2) Μήπως αντί για 1 κομματι αλουμινιου δύο μέτρων (κατα μήκος του ενυδρείου) να φτιάξω 2 στήριγματα 60 εκατοστών που να εφαρμόζουν στο πλάτος; 3) Πώς λύγισες το αλουμίνιο;;;; Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές για 60L | DimitrisG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 02-04-17 20:46 |
συμβουλές για κατασκευή καπακιού | tzetzos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-02-14 20:59 |
συμβουλές | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-07-11 05:53 |
συμβουλές | amangos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-04-11 07:20 |
Νέο Ενυδρείο υπό κατασκευή - Ζητούνται ιδέες & συμβουλές | szcs | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-10-08 21:33 |