|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Ένα από τα θηλυκά μου γκάπυ έχεις βγάλει ich. Το ψάρι αυτό το πήρα πριν 3 εβδομάδες. Να σημειώσω ότι τα θηλυκά είναι 2 και 1 αρσενικός (αυτές τις μέρες θα πάρω ένα τρίτο θηλυκό, αλλά σκέφτηκα ότι υπάρχουν ήδη πολλά θηλυκά από τις γέννες, μεγαλώνουν όμως). Μπορώ να ρίξω αλάτι στο ενυδρείο και να ανεβάσω την θερμοκρασία στους 28-29 (τώρα είναι 25); Να σημειωθεί πως δεν έχω καραντίνα... Υ.Γ NH3: 0 NO2: 0 NO3: 5, 60 λίτρα ενυδρείο |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ εισαι σιγουρος πως ειναι ich τοτε με esha exit καθαριζεις με 3 μερες θεραπεια ..Δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις με χρονοβορα διαδικασια αμφιβολου αποτελεσματος..
|
|||
|
|||
![]()
Έχει γεμίσει το ψάρι άσπρα στίγματα σε πολλά σημεία του σώματος του, για ich μου μοιάζει...
Θα επηρεάσει καθόλου η κάποια θεραπεία τα νεογνά (Εκτός από την βιολογία του φίλτρου); |
|
||||
|
||||
![]()
Με esha exit που χα κανει θεραπεια κανενα προβλημα δεν ειχα με τα υπολοιπα ζωντανα ουτε κ με τη βιολογια του φιλτρου..Γιαυτο στο ανεφερα κιολας!
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα πήγα και πήρα 2 θηλυκά, έπεσα σε άσχετο υπάλληλο. Λέω, βάλτε μου αυτό μου λέει είναι αρσενικό κάνετε λάθος (ενώ ήταν θηλυκά...) και τελικά μου έβαλε 2 θηλυκά εκ των οποίων το ένα δεν μου το χρέωσε. Τώρα που τα είδα καλύτερα τα πτερύγια της ουράς τους είναι λίγο ξεφτισμένα, σαν να είναι δαγκωμένα από άλλο ψάρι το ένα λιγότερο από το άλλο και μου φαίνεται σαν να έχει μια μικρή τρύπα το ένα (για fin rot μου φαίνεται)...τι να κάνω, να τα βάλω στο ενυδρείο;
Επίσης, το ψάρι το άλλο με το ich έχει και δυσκοιλιότητα, να βάλω αρακά; Το φάρμακο δεν θα προλάβει να έρθει, θα έχει ψοφήσει μέχρι τότε, ήδη τώρα το βλέπω μαγκωμένο... Τι να κάνω, έχω κολλήσει... EDIT: Τα έβαλα να δω πως θα πάνε μέχρι το πρωί τουλάχιστον, όρεξη έχουν. Θα περιμένω να δω τι θα μου πείτε να κάνω και εσείς εάν θα πρέπει να τα κρατήσω ή να τα γυρίσω. Στο ψαράκι το άλλο θα δώσω αρακά αύριο... Επίσης, νομίζω πως το ένα που μου έδωσε για θηλυκό είναι αρσενικό...δεν έχει μαυράκι πίσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Τώρα παρατήρησα αυτό το γκαπυ με το ich ότι έχει κάτι σαν fin rot αλλά μόνο στην ουρά, είναι σαν να είναι φαγωμένη. Τι πρέπει να κάνω; |
|
|||
|
|||
![]()
Θα του κάνω ευθανασία, δεν τρώει και κάθετε στην γωνία κάτω ακίνητο αναπνέοντας γρήγορα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου οταν εχεις καποιο θεμα με τα ψαρια πρωτα το αντιμετωπιζεις να σταθεροποιηθει η κατασταση και μετα αγοραζεις κι αλλα....
Φιλικα! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ηταν λαθος μου που πηρα και αλλα αντι να το αντιμετωπισω το ξερω λες ενω ηξερα περιπου οτι θα ηταν καλυτερα να αντιμετωπιαω την ααθενεια και να παρω αλλα μετα.. . Δεν σε παρεξηγω μην ανυσηχεις αλλωστε σεν ειμαι τελειως, ουτε εσυ βεβαια. Ολοι κανουμε λαθη θελω να πω.
Ευθανασια δεν εχω κανει ακομα αλλα δεν το βλεπω να εχει ορεξη, τι λες να κανω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τουλαχιστον κρατα σταθερες ρουτινες αλλαγες νερου εβδομαδιαια και διαβασε την ενοτητα των αρχαριων εχει πολλα θεματα που θα σε βοηθησουν!
|
|||
|
|||
![]()
Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ!! Καλό βράδυ να έχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μπερδευτεί λίγο.
Κάνεις θεραπεία στο ενυδρείο ή όχι? Και αν ναι ποια είναι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκαπυ | lordpektroni | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-12 12:59 |
Γκαπυ | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 10-11-09 17:18 |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |