|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και από εμένα. Μετά από 10 χρόνια απουσίας αποφάσισα να φτιάξω εδώ Ελλάδα εάν μικρό ενυδρειάκι για δίσκους.
Η γυάλα έχει μήκος 120 Χ 60 Χ 70 εκατοστά από 10 χιλιοστά ροντέ τζάμι έχει 4 τρύπες για σαμπ και επιστροφή από τις όποιες θα χρησιμοποιηθούν οι 2 μόνο, σαμπ 80 Χ50Χ60 το οποίο θα γεμίζει σταδιακά. η αντλία sicce 2500. θέρμανση προσωρινή 500 watt(200 k 300 quarz) μέχρι να αντικατασταθεί από θερμαντήρα μεταλλικό snego. Φωτισμός led( δεν έχει έρθει ακόμη αλλά καλύτερα για να προσαρμοστούν τα ψαράκια στο ενυδρείο πιο άνετα. το αναμένω έως το τέλος της εβδομάδας). ¶μμος χαλαζιακή λευκή (χρυσοβαλίτης) πλυμένη sibelco 25κιλα. από φυτά μερικές ανούμπιες και φυσικά κάποιες ρίζες που σταδιακά θα πάρουν την θέση τους. από ψάρια max 8 θα μπούνε σταδιακά. Νερό 50- 50 βρύσης ώσμωσης. το pH στου ζωγράφου είναι 8.0 το νερό του ενυδρείου είναι pH 7,0 tds 88 ppm NO3 0 NH4 0, ακόμη το φίλτρο δεν έχει στρώσει καλά για να έχω και τις τελικές μετρήσεις. μετά από συνομιλία με παλιούς φίλους είπα να ανεβάσω την όλη διαδικασία (Νίκο discus fan σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες χτύπα αλύπητα ειδικά για το φόντο θα το αλλάξω μάλλον σε γαλάζιο στις επόμενες αλλαγές που θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο!!!χα χα χα) Δημήτρη επίσης ευχαριστώ κ εσένα ελπίζω να ζωντανέψει το φόρουμ όπως ήταν πριν από χρόνια. Γιαννη69 αν το διαβάσεις να ξέρεις ότι σε έχω θυμηθεί άπειρες φορές να είσαι καλά όπου και να είσαι και γενικά μου λείπει πολύ η ωραία ατμόσφαιρα που είχαμε εδώ... έχω και άλλα ονόματα από φίλους να μην τα αναφέρω. τέλος πάντων σταδιακά θα ανεβαίνουν και φώτο έως το τελικό αποτέλεσμα. το ανεβάζω και εδώ γιατί στο δισκο-φορουμ δεν λειτουργειί πλεον τίποτα δυστυχώς και δεν μπορώ να παραθέσω και φωτογραφίες ς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ξανάρθες!
Αφού έχεις καλούς συμβουλάτορες όλα θα πάνε καλά ![]() Για τις φωτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=99089 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Παναγιώτη θα το φας το "ξύλο" σου όπως φαίνεται... ΜΗΝ ανησυχείς. ![]() ![]() 2. Κάνεις κάποιο λάθος... το δισκοforum λειτουργεί... κάτι καινούργιο ΔΕΝ υπάρχει να "δώσουμε", αφού ΌΛΑ είναι γραμμένα ήδη. ΑΝ ανοιχτεί ένα καινούργιο θέμα... παίρνει κανονικά τις απαντήσεις. 3. Οι φωτογραφίες για να ανέβουν πρέπει να γίνουν σε μέγεθος 800 Χ 600. 4. Πρώτα θα ρωτάς... μετά θα κάνεις... σου θυμίζω.- ![]() ------------------------- Τι χρώμα έχει φόντο σου; ΜΗΝ το κάνεις μπλε.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 23-04-18 στις 01:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα Νίκο. πως μπορώ να τις μικρύνω τις φωτογραφίες ;όποιος γνωρίζει ας μου πει. Το φόντο έχει χρώμα μαύρο. έχω ήδη μέσα τις ρίζες που σου είχα πει και άλλη μια ρίζα επιπλέον πήρα θέλω να δω πως κινούνται τα ψάρια μέσα και θα ίσως βάλω άλλη μια ρίζα όπως ξέρεις δεν έχω και πολλά περιθώρια λόγω του μήκους.σε ότι αφορά τα ψάρια κάποια που θέλω δεν υπάρχουν για αυτό θα μπούνε σταδιακά ευτυχώς προσαρμόστηκαν καλά έχουν επιλέξει μια-δυο ρίζες σαν κρυψώνα και μάλλον εκεί θα βάλω και την άλλη ρίζα ίσως και άλλη μια ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις ρίζες... τρώνε σαν γουρουνάκια. τα πάω με 1 αλλαγή την εβδομάδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατέβασε το IrfanView http://download.cnet.com/IrfanView-6...-76444710.html εγώ μ' αυτό τις επεξεργάζομαι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα! το θυμάμαι να και φώτο το οσο πάει γεμίζει υλικά....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να γράψεις... τις μετρήσεις του νερού σου;
Το "στήσιμο" που έχεις κάνει... είναι "άχρηστο" για τους δίσκους. ΑΝ εξαιρέσεις την τέρμα αριστερή και την τέρμα δεξιά ρίζα (ΙΣΩΣ και με λίγη τροποποίηση)... οι άλλες ΔΕΝ έχουν καν λόγο ύπαρξης, στο χώρο. Οι πέτρες που έβαλες πάνω στις ρίζες να εύχεσαι να ΜΗΝ πέσουν κι ΑΝ γίνει να ΜΗΝ είναι προς το τζάμι. Η υπομονή... έχει ξεχαστεί; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή από τα αλάτια | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-04-18 10:22 |
επιστροφή?!? | Pritanis | Δίσκοι | 17 | 14-12-15 10:12 |
Επιστροφή | George81 | Malawi | 37 | 14-12-15 09:05 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |