|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θέλω την βοήθειά σας!!!!!!!
Επειδή εμένα ο θεός όταν με έκανε μετά με μούτζωσε έσπσε το καινούργιο μου ενυδρείο.για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τα άλλα θέματα για το στήσιμό του είναι ένα trigon 350!!Αφού τέλείωσα το στήσιμο με τις πέτρες κατρακύλισε ένα καταραμένο πετραδάκι, ειλικρινά δεν θα ήταν πάνω απο 5 εκατοστά.Να φανταστήτε ήταν η κορυφή του βουνού που είχα στήσει και πήγε καρφί και έπεσε στους 5 πόντους κενό που έιχα αφήσει ανάμεσα στο dow και το μπροστινό τζάμι!Τα αποτελέσματα τα βλέπεται στις φωτο!Είναι λίγο κουνημένες μιας και ακόμα τρέμω!Από οσο κατέχω και μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή ο μόνος τρόπος για να φτιαχτεί είανι να ξεκοληθεί και να μπεί καινούργιο πάτος!Μπορεί αν κοπεί πάτος σε αυτό το σχήμα;Έχει ξεκολήσει κάποιος juwel;Για το κόστος μιλάμε;Υποάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει με την εγχείρηση ένοείται επί πληρωμή! Σας παρακλώ πείτε μου κάτι καλό γαιτί ειλικρινά θα πα΄ρω φόρα να πηδήξω από το παράθυρο!Αλλά είμαι τόσο γκαντέμης που μένω στον πρώτο την ατυχία μου!
|
|||
|
|||
![]()
χαλαρωσε......που ειναι οι φοτο?
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί να μην κολλήσεις ένα πάτο πάνω στον ήδη υπάρχοντα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρεμησε και μην πανικοβαλεσαι. Αν καταλαβα καλα (γιατι εδω δεν υπαρχουν φωτογραφιες) πρεπει να σου ραγισε ο πατος. Πιστευω με ενα εξτρα τζαμι απο κατω, χωρις να ξεκολλησεις το ηδη ραγισμενο θα εισαι οκ. Ας περιμενουμε ομως και τις αποψεις των πιο ειδικων σε αυτα....
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά κάπου είδα ένα video στο you tube με έναν τύπο που κόλλαγε ραγισμένα ενυδρεία με πλέξι γκλας!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και οι φώτο!Έτσι όπως είναι το κεφάλι μου τις ξέχασα!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός είναι ο πάτος που ράγισε ή η πρόσοψη??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο πάτος είναι!Η πέτρα έσκασε ακριβως στην γωνία που κάνει με την πρόσοψη!¶φου έσκασε άκουγα τις ρωγμές που πηγαίνανε σιγα σιγα προς τα πέρα!
Και θέλετε και την τραγική ειρωνία!!!Έπεζε η TV ΝΕΤ και διαφήμιζε κάτι συλογές με ελληνική μουσική.3 λεπτά μετά την μαμακιά έπεζε το να σου δώσω μια να σπάσεις!!!!!!!!!!! Δλδ έκλεγα και γελούσα την ίδια ώρα!!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση ειναι ρωγμη ή ειναι τρυπα εγω απο την φωτο μου φαινετε σαν τρυπα διαμπερες !!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |
Τί κάνουμε τώρα; | jstiva | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-06 10:09 |