|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο αναζητηση μηνων βρηκα το ειδος που εψαχνα.
εχω πλεον μια 8αδα των ψαριων αυτων σε νεαρη ηλικια μηκους 6 εκατοστων. ολα κιτρινα αλλα σε διαφορετικο βαθμο. απο εντονο μεχρι ωχρα. επισυναπτω φωτο αν μπορειτε να μου πειτε γιατι η διαφορα στο χρωμα. τα εντονως κιτρινα ειναι θηλυκα και τα αλλα πιο θαμπα γιατι προοριζονται για αρσενικα (μπλε)? ![]() ![]() ![]() και αλλη μια ![]() τι λετε οι αφρικανογνωστες?? ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο στην 2η photo φαίνεται τεράστια διαφορά. Δεν νομίζω να μην είναι αρσενικό. Αν και αυτό θα το δεις μετά από καιρό. ¶σε να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να δούμε αν είναι και καθαρά P.saulosi
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βλεπεις κατι κλεοβουλε και το λες αυτο??
σιγουρα δεν ειναι ενηλικα...απλα δεν ειναι και μικρα....διαβαζοντας πως φτανουν τα 9 εκατοστα μαξιμουμ ...στα 6 δε τα λες και μικρα... ![]() ειναι το ωχρο χρωμα προαγγελος του μπλε?? ![]() η διαφορα vagos οντως ειναι πολυ μεγαλη αναμεσα στις αποχρωσεις των ατομων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι εμένα μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος, για το λόγο του ότι ίσως έχει την πιο εκπληκτική διμορφία από τις κιχλίδες τουλάχιστον. Δεν ξέρω...με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση, όπως και η κατάληξη μετά από λίγες μέρες - μήνες όταν πια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κλεόβουλε, είχες ποτέ τέτοιο είδος?
|
||||
|
||||
![]()
Είχα saulosi πριν πολλά χρόνια
![]() Το ωχρο-γαλαζωπό δεν μου κολλάει. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση φυλου | tanalias | Malawi | 7 | 11-05-08 20:30 |
Αναγνωριση φυλου | s-vitzi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 20-02-07 10:48 |
Pseudotropheus Saulosi | nickall13 | Malawi | 5 | 10-09-05 09:20 |