|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα 10λιτρο ενυδρειο το οπιο δεν εχει φωτισμο και απο οτι βλεπω δεν περνει καμια λαμπα,μηπως υπαρχη καμια ιδεα το πως μπορω να φωτισω το ενυδρειο ψαρακι δεν εχει ακομη μεσα υπηρχε πρωτα ενα χρυσοψαρο τωρα θα βαλω κατι τροπικο.ph 6,5 kh 5,gh 9 NO3 0,NO2 0,αμμωνια 0
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ενα φωτιστικό γραφείου με λάμπα φθορισμού.
Κατι ακουσα για praktiker μεριά με 7 ευρώ... Αλλα αμα το ψαξεις υπάρχουν και αλλού. Τωρα για το ph 6.5 με KH 5 χωρις διοξειδιο, μαλλον κατι δεν μετράς καλά... Εχε υποψιν σου οτι οτιδηποτε λιγοτερο των 60 λιτρων εχει μακροπροθεσμα διαφορα προβληματα σταθεροτητας οπότε πρεπει να το χεις γενικά "απο κοντά".. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο δεν εχεις ψαρια μεσα, μπορεις να κανεις πειράματα, κακό δεν κάνει..
Αμα βάλεις ομως, το να κρατας τετοιες συνθηκες σε τοσα λίγα λιτρα με ΚΗ down και απιονισμενο ειναι μάλλον μη πρακτικό.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ιδου λοιπον φωτιστικο γραφειου αυτο με τη μακροστενη λαμπα το περνεις σπας-ξεβιδωνεις το λαιμο και κρατας τα 2 κομματια που βλεπεις στις φοτο κολας στο καπακι με μπολικη ενυδρειακη σιλικονη το κομματι που εχει τη λαμπα προσθετεις και λιγο καλωδιο γιατι αυτο που εχει δεν ειναι μακρυ και μονωτικη ταινια μπολικη οπου εχει ενωσεις!ειναι 9watt φωταει τελεια και κατα ενα μεγαλο ποσοστο κανει και για φυτα χαμηλων απαιτησεων...εκανα και πατεντα με το φελιζολ και δεν ξεκολαει με ΤΙΠΟΤΑ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μηπως μπορεις να μου προτηνεις καπια λυση με πιο μονημα αποτελεσματα γιατι εδω στην θεσσαλονικη το νερο ειναι πολυ σκληρο.Ακομη και στο μεγαλητερο ενυδρειο μου οταν αλαζω το νερο 1 φορα καθε εβδομαδα βαζω μισω βρυσης μισω απιονισμενο και κραταω την σκληροτητα γυρο στο 10. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 16-02-07 στις 18:35 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τι μακαρονι ειναι αυτο tsikis?δεν καταλαβα τιποτα για πες....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημοψηφισμα για φωτισμο σε reef | Discos | Φωτισμός | 14 | 28-10-15 10:14 |
Προταση για φωτισμο | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 24-10-06 00:12 |
Ιδεα για μαυρη πλατη του ενυδρειου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 16-03-06 10:42 |
Μια ιδεα για το board | alfacom | Greek Aquarist's Boards | 6 | 29-12-03 12:27 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |