|
||||
|
||||
![]()
Έχω 2 kiss γκιουράμι και το ένα μου κυνηγάει όλα τα ψάρια. Σήμερα βρήμα πεθαμένο ένα μικρό γατόψαρο και μήπως είναι απο το άγχος που το κυνήγαγε αυτό?Τι μπορώ να κάνω με αυτό το kiss?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλτο απο το ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλύτερα, βγάλε και τα 2 απο το ενυδρείο σου. Θεωρητικά έχουν τελικό μέγεθος 30cm, οπότε το ενυδρείο σου ( 75lt δεν είναι?) είναι μικρό. Στρεσάρονται πολύ εύκολα, αν και θεωρούνται ήσυχα και στό δικό μου το ενυδρείο (120lt) όταν τα είχα, είχε πέσει πολύ ξύλο (μάλλον έχουν ανάγκη απο πολλες κρυψώνες) και γενικά δημιούργησαν προβλήματα μέχρι που τα έχασα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ενυδρείο είναι 50 λτ. και τώρα θα τα βάλουμε σε 100 λτ. Αγόρασα πριν μια εβδομάδα μερικά φυτά για να έχει αρκετά το 100 λτ. και μέχρι να γίνει η αλλαγή "φιλοξενώ" τα νέα φυτά στο 50 λτ. Υπάρχει μεγάλη πυκνότητα. Από τότε το μπλε γκουράμι όχι μόνο σταμάτησε να κυνηγάει το πορτοκαλί αλλά κάνουνε και παρέα. Αυτά που σας λέω είναι η παρατήρησή μου και ΔΕΝ τολμώ να δώσω συμβουλές ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
KISS GOURAMI HELP | stratosgeo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 21-01-05 11:53 |