|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αγορασα σημερα το 3ο ενυδρειο μου...30 λτ (25 καθαρα)...θελω να το κανω κηπο..ο φωτισμος ειναι μια Τ5 11 watt. εχω αγορασει το floyrish excel της seachem και μου φερανε και το συστημα co2 της sera....ποιος εχει χρησιμοποιησει αυτα τα προιοντα και ποσο ευχαριστημενος εμεινε?
της σερα ειναι ταμπλετα που παραγει co2...αφηνει κατα τη διαλυση καταλοιπα στο νερο? η συσκευασια δεν αναφερει τιποτα... δεν εχει στηθει το ενυδρειο αλλα θα ηθελα να εχω πληροφοριες για τα προιοντα μιας και δε ξερω ποιο να διαλεξω...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σειρά Flourish Seachem και αυτόματες δόσεις | Alucard | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 26-12-07 20:08 |
seachem flourish excel | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-10-07 17:01 |
Λιπανση με Flourish EXCEL | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 12-03-07 20:45 |
Αλγη και Flourish excel | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-02-07 09:53 |
Λιπασματα σε tablets.TetraPlant Crypto vs. Sera florenette A | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 14-01-04 21:36 |