|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις αγορασα την πρωτη μου java. Εχω μια πλακε πετρα την οποια ελουσα με ξυδι και αφησα να μουλιασει σε καυτο νερο. Πως θα την εγκαταστησω στο ενυδρειο τωρα; Ειναι 100lt με ηδη 2anubias και ενα microsorum με 2 11αρες απλες λαμπες.
Ειναι αρκετος ο φωτισμος αυτος; Θα εχω προβλημα αν την βαλω κατω απο την λαμπα ή θελει σκια; Θα μου δημιουργησει προβλημα με αλγη ή πρασιναδες στο χαλικι?
|
||||
|
||||
![]()
Δέστε το κομμάτι μοςς σφιχτά με πετονιά (σταυρωτά) για να κάτσει ΌΛΟ πάνω στην πέτρα. Με τον καιρό θα απλωθεί και θα εφαρμόσει μόνο του, όπως τις ανούμπιες.
Κάτω από τη λάμπα ναι. Μοςς είναι θα μαδάει και λίγο.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Σωστος???
|
||||
|
||||
![]()
taxiphyllum barbieri είναι;
Γιατί δεν το απλώσατε λίγο; Μου μοιάζει με μπάλα άλγης...
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτο δεν ειναι κατι τετοιο. Ειναι Cladophora aegagrophila κ απ'οσο εχω δει το δενεις και μεγαλωνει μονο του. Δεν ειναι λιγο μικρο ακομα για να το κοψω σε κομματια;
|
||||
|
||||
![]()
Ε η cladophora δεν είναι μοςς! Ντούκ!
Ξεδέστε την. Κυκλοφορητή έχετε; Πρέπει να γυρνά γύρω γύρω για να κρατήσει το σχήμα της! Αν εξαπλωθεί σε μορφή άλγης είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
java moss την βοηθεια σας παρακαλω | antonis15 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 01-09-09 14:58 |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
Java moss | iogi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-12-07 14:24 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
Που μπορώ να βρώ Java moss - Java Fern? | torm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 21-03-05 10:21 |