|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα. οπως θα ξερετε μερικοι ειχα αποφασισει να παρω ενα παπαγαλο...
τελικα απο χθες εχω τον καινουργιο μου φιλο. εναν blue crow conure, ειναι 9 μηνων και πανεξυπνος.... σας βαζω μερικες φωτο να σας τον συστησω!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητιρια κουκλος..αν θες πες μας και μερικα χαρακτηριστικα ...τι το ταιζεις κλπ...το μονο π εχω να επισημανω ειναι οτι τωρα π βρισκεται με νεο ιδιοκτητη φροντισε να δωσεις ιδιαιτερη προσοχη στη σχεση σου μαζι του ωστε να εξικοιωθει και να σε μαθει οσο το δυνατον καλυτερα...ΥΓ το ευχαριστιεται στο παρκο του ε??
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν να άξιζε τελικά ο κόπος για το παιχνίδι του! Να σου ζήσει! Δεν ξέρω από πουλιά, αλλά φαίνεται παιχνιδιάρης! Αλήθεια, αυτά τα κρατάτε μονίμως εκτός κλουβιού χωρίς να είναι ας πούμε δεμένα; Δεν το σκάνε;
|
|
|||
|
|||
![]()
Κούκλος ο μικρός και βασιλιάς στο παιχνιδο-σταντ του. Τι όνομα θα του βγάλεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
να τον χαιρεσαι Θαναση!!!!
![]() πολυ ομορφος ειναι!! απο φωνες πως παει?? γενικα τα κονουρ θεωρουνται φωνακλαδικα...το συγκεκριμενο ειδος??
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους παιδια...
απο τροφη του εχω παρει 2-3 διαφορετικες εμποριου και τις εχω αναμιξει... του εχω ακομα αμμο με κοραλια τριμενα και τρωει τα παντα απο τα δικα μας... σημερα ετρωγα σαλατα και ηρθε στο μπολ και τσιμπουσε... ![]() ![]() οσο για τις σχεσεις μας, δεν τον πιεζω για τιποτα, μονο του λεω ΜΗ εκει που δεν πρεπει... παντος θελει να ειναι συνεχεια πανω μου. σημερα ανεβηκε και στον παιχνιδοτοπο αλλα αν εκανα να φυγω πετουσε στον ωμο μου... εγω στο κλουβι τον βαζω μονο για να κοιμηθει, η για να κανω δουλειες τωρα στην αρχη....
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Πολυ ομορφος!!! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτεινικο φιλμ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 01-02-10 14:26 |
ΦΙΛΜ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ | Βιβή | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 11-04-09 15:43 |
Επικινδυνο Επιφανειακό Φιλμ | netblues | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 06-07-07 20:34 |
φιλμ..αλλα δυστυχως οχι noir........ | klaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-07-06 12:54 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |