|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εχω γεμίσει μικρα σαλιγκαρια(αυτα τα Physa) και δεν τα γουστάρω αλλο.
Θελω να τα εξαφανίσω. Μου ειπε ενας πετσοπας σημερα να μου δόση Anentome helena για να φανε τα μικρα physa. Ελα ομως που εχω μεσα aple kai zebra snail?. Και δεν θελω με τιποτα να τα χασω. Συνυπάρχουν μαζι αυτα η θα εχω προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
helena εχω με apple...και δεν εχουν κανενα προβλημα εδω και αρκετους μηνες...
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλα εχω και 2 τσαμπακια αυγα απο τα aplesnail.
Τι κανουμε εδω αν εχω γεννα? Τα μικρα μαλλον θα φαγωθούν απο τα Helena ετσι?? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πιθανο....
|
||||
|
||||
![]()
μόλις σήμερα τα έβαλα στο ενυδρείο μου και το ένα δέχτηκε την πρώτη επίθεση από ένα Anentome helena. τα χώρισα κατευθείαν μόλις το πήρα είδηση, αλλά απότι κατάλαβα, το zebra μπορεί και προφυλάσεται από επιθέσεις, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω κατά ποσο θα προφυλάσεται πάντα, λογικά κάποια στιγμή θα "την πατήσει"
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα και εγω 4 εξολοθρευτές και εχω μέσα και 5 ζέμπρα ,προς το παρόν όλα καλά βεβαια το ενυδρείο είναι 450λ. πυκνοφυτεμένο.Την ίδια μέρα μαζί μου πήρε και ένας φίλος 2 κομμάτια μολις τα έβαλε στο ενυδρείο 100λ. οπου είχε ένα apple του το έφαγαν στο πιτς φυτίλη.Τα συμπεράσματα δικά σας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...ρε παιδια μηπως τα πηρε το ματι σας σε κανενα πετ?Θελω να παρω 3-4 γιατι εκεινα τα tuberculata με εχουν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ο azores
|
||||
|
||||
![]()
ενώ έκαναν πολλές απόπειρες εχθές στα zebra μου, δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς το ίδιο, ξέρει να προφυλάσεται από επιθέσεις, αφού όπως προσκολλάται στις επιφάνειες, δεν αφήνουν ακάλυπτη σάρκα. καλό είναι να ρίχνεις που και πού και καμιά ταμπλέτα βυθού για αλγοφάγα, απότι συμπέρανα χθες και σήμερα τους αρέσει πολύ. κάθονται πάνω και μασουλάνε μέχρι να σκάσουν από το φαΐ(μεταφορικά). αν βρίσκουν τροφή, προφανώς δεν θα επιτεθούν ούτε στα tuberculata...
άκυρο με το τόπικ, αλλά ας αναφέρω, ότι τα 2 helena μου, έχουν γίνει 5 πλέον μετά από 1 μήνα περίπου... |
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα φρούτα τα τρώμε μετά το κυρίως γεύμα
![]() ![]() ![]()